Meryl Streep baru menyenaraikan penthouse NYC yang elegan – lihat di dalamnya

Ikon Hollywood Meryl Streep menjual apartmennya yang cantik di New York City, dan ia cantik dan elegan sebagai pelakonnya sendiri.

Terletak di bangunan doorman mewah di Tribeca, penthouse 4-bilik tidur, 4 bilik mandi 1/2 mempunyai 4,000 kaki persegi ruang berkarat.

Meryl Streep penthouse
Sekiranya anda ingin tahu apa yang akan menjadi seperti menghadiri majlis makan malam di rumah Meryl Streep, ini memberikan anda idea yang baik.Donna Dotan / Douglas Elliman

Ruang tamu utama adalah susun atur terbuka, dengan banyak ruang untuk lounge dan makan malam.

Meryl Streep penthouse
Tidak ada kekurangan cahaya semulajadi di apartmen ini.Donna Dotan / Douglas Elliman

Tingkap-tingkap dari lantai ke siling mengalir cahaya matahari semulajadi, dan perapian pembakaran kayu moden mengeluarkan haba pada hari-hari yang sejuk.

Meryl Streep penthouse
Seni berwarna-warni tergantung pada perapian moden.Donna Dotan / Douglas Elliman

Kabinet putih mudah berbeza dengan indah dengan pulau blok tukang daging gelap di dapur. Peralatan yang ramping termasuk peti sejuk Sub-Zero dua hala, dua ketuhar Miele, sebuah cooktop six-burner dan mesin cuci pinggan Bosch.

Meryl Streep penthouse
Dapur sederhana namun bergaya.Donna Dotan / Douglas Elliman

Di luar dapur adalah sebuah ruangan yang boleh digunakan sebagai den atau pejabat swasta, dengan pemandangan latar belakang timur dan selatan.

Meryl Streep penthouse
Anda boleh curl di sofa dan menonton filem Meryl Streep kegemaran anda di sini.Donna Dotan / Douglas Elliman

Dan jika anda mencari lebih banyak tempat untuk berehat dengan rakan-rakan atau keluarga di sekitar rumah, anda boleh menuju ke teres seluas 10 kaki, yang membungkus tiga sisi rumah. Hampir setiap bilik mempunyai akses kepadanya, dan ia mempunyai beberapa pemandangan yang menakjubkan dari bandar dan air.

Meryl Streep penthouse
Kami akan keluar dari sini sepanjang masa!Donna Dotan / Douglas Elliman

Bilik tidur utama mempunyai pandangan yang sangat baik juga. Bilik pendedahan sudut menghadap ke barat dan utara, bermakna anda boleh melihat keluar dan melihat bot naik dan turun air. Kami sudah merasa tenang hanya memikirkannya.

Meryl Streep penthouse
Suite tuan mungkin mempunyai pandangan yang terbaik di dalam rumah.Donna Dotan / Douglas Elliman

Suite ini juga mempunyai dua mandian berasingan. Satu mempunyai tab mandi rumput putih yang cantik dan tingkap yang berlimpah.

Meryl Streep penthouse
Suite master tidak mempunyai satu, tetapi dua bilik mandi.Donna Dotan / Douglas Elliman

Terdapat juga dua kawasan berpakaian yang berasingan dan kawasan duduk yang mengetengahkan suite utama.

Meryl Streep penthouse
Tempat duduk master suiteDonna Dotan / Douglas Elliman

Apabila anda tidak nongkrong di pangsapuri yang indah atau makan di tempat terbuka di teres besar anda, anda boleh menuju ke pusat kecergasan bangunan yang baru diubah suai. Kemudahan lain termasuk lobi yang terang-terangan yang indah, garaj di lokasi dan penjaga pintu dan kakitangan 24-jam.

Lihat lebih banyak gambar apartmen A-list ini, yang disenaraikan untuk $ 24.6 juta, di Douglas Elliman.