Memperkenalkan “Asas yang Lebih Baik,” produk yang anda gunakan setiap hari, tetapi dengan sentuhan pintar

Jika anda pernah menggunakan produk dan berharap ia akan berfungsi sedikit lebih cekap, anda tidak bersendirian.

Nasib baik, ini “asas-asas yang lebih baik” meletakkan putaran inovatif pada barang-barang yang kita gunakan setiap hari. Dari span antibakteria ke payung yang tidak akan menetes di seluruh tempat, barang-barang mesti mempunyai semuanya telah dicuba dan diuji lagi dan lagi oleh pakar gaya hidup Jenn Falik.

Dari span ke stoking ke payung, versi produk harian yang muktamad

Apr.06.201804:51

Di dalam dapur

Skim Antimikrobial Skura

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Skura Sponge

$ 12Skura Style

Dua ibu mencipta span antimikrobial ini yang tidak akan menggaru periuk atau kuali, tidak menjebak makanan dan secara literal akan memberitahu anda apabila tiba masanya untuk mendapatkan span baru. Di atas semua itu, Skura akan secara automatik menambah stok anda apabila anda kehabisan sekitar harga yang sama dengan spektrum kedai runcit generik.

Kami juga peminat besar Shark Tank-featured Scrub Daddy Sponge.

Keluar dan Perihal

Converse No-Slip, No-Show Socks

Converse Made for Chucks (6-pack)

$ 20Amazon

Kaus kaki ini (yang pada mulanya direka untuk bekerja dengan tendangan Converse) adalah cukup berpotensi untuk dipakai dengan hanya kira-kira kasut dan cukup tahan lama untuk kasut. Bahagian yang terbaik? Falik mendakwa mereka tidak akan tergelincir ketika berjalan, tidak seperti kebanyakan “kaus kaki yang tidak kelihatan.” Ini bermakna tiada stok yang lebih tidak selesa dan bungkus di bawah gerbang anda!

Sarung LED RunLite

Sarung Tangan RunLites

$ 35The Grommet

Siapa yang memerlukan lampu suluh besar apabila anda mempunyai sarung tangan ini? Pasangan ini menyediakan tahap keselamatan tambahan untuk sesiapa sahaja yang suka berjalan kaki rendah atau waktu malam. LED RunLites akan mencerahkan laluan anda sehingga 40 kaki ke hadapan sambil mencipta arka radial 135 derajat yang selesa di sekitar anda.

Payung Fesyen Mudah-Simpan

Vinrella Wine Bottle Fesyen Payung

$ 22Amazon

Falik memanggil genius payung ini, dan mereka sebenarnya. Setiap orang datang dengan bekas botol air untuk menyimpan payung apabila anda selesai menggunakannya. Reka bentuk bocoran-bukti menyimpan semua barang-barang anda kering; hanya buangnya dalam beg anda dan pergi tanpa bimbang.

Masa untuk mandi

Berus Sikat untuk Kanak-kanak

Fridababy SmileFrida Toothbrush

$ 10Amazon

Mana-mana ibu bapa dengan kanak-kanak kecil tahu betapa susahnya untuk membasuh gigi mereka dengan secukupnya. Sering kali, mereka hanya mengisap atau menggigit pada berus. Berus gigi tiga sisi ini pada asalnya direka untuk anak anjing sehingga ibu bapa menyedari betapa sempurnanya untuk memasak anak-anak kecil. Ia memeluk gigi, membersihkan tiga sisi secara serentak, yang bermaksud bahawa anak-anak akan mempunyai gigi bersih tidak peduli betapa buruknya mereka memberus gigi.

Cap Pancuran Penghantar Air

Shhhowercap

$ 43Sephora

Cap pancuran ini menggunakan kain nanotek untuk menangkis air pada paras molekul, yang bermaksud bahawa air manik-manik langsung ke geladak dan topi mandi anda kering sebaik sahaja anda keluar dari bilik mandi. Tambahan pula, topi antibakteria ini sebenarnya memegang rambut anda, dan lebih bergaya daripada beberapa pilihan lain.

Masa mengantuk

Penjaga Dwi-Zon

Ultimate Luxe Down Alternative Dual Comforter

$ 199Kren dan kanopi

Penghibur ini hanya boleh menyelesaikan masalah suhu tidur setiap pasangan. Penghibur “zon dua” berpecah di tengah: satu sisi ringan (kurang panas) dan yang lain lebih berat (cozier), sehingga setiap orang dapat tidur di tahap suhu idealnya.

Amazon menjual versi oleh BedJet yang $ 129 dan mempunyai lebih daripada 700 ulasan positif.

Untuk terus mengetahui tentang pencapaian kegemaran Jenn Falik untuk meningkatkan gaya anda setiap hari, ikuti dia di Instagram atau lawati blognya, www.jennfalik.com.