Majalah baru Joanna dan Chip Gaines, Magnolia Journal: Mengintip

Jika anda tidak pernah mendengar, “Fixer Upper” duo Chip dan Joanna Gaines melancarkan majalah gaya hidup yang dipanggil “Magnolia Journal.” Lebih menarik lagi? Ia memukul risalah pada minggu ini!

Ketika pertama kali kita menangkap angin bahawa majalah gaya hidup ada di dalam karya, kami menekankan tim PR majalah untuk butirannya. Kami dijanjikan bacaan yang menangkap keperibadian Joanna yang segar dan mesra – Chip, juga – dengan banyak tips hidup mudah.

Kemudian kami mendapat tangan kami! Kami dengan serta-merta jatuh cinta dengan fotografi cantik yang dipaparkan sepanjang isu ini, yang memberi tumpuan kepada tema perhotelan.

Katakanlah hello to the debut issue of Magnolia Journal!
Terimakasih kepada isu debut Magnolia Journal! Meredith

Jadi apa yang kita sukai mengenai isu debut Magnolia Journal? Semuanya. Tetapi kami telah menyempitkannya ke tiga sorotan:

1. Pai, dsb.

Ia berjaya memberikan idea-idea bermusim yang besar yang membuat kita dalam mood untuk semua benda jatuh, seperti membakar, menghias dan menghiburkan. Resipi pai adalah klasik klasik, dan mereka kelihatan cukup baik untuk memakannya.

Magnolia Journal
Adakah anda percaya bahawa pecan pie adalah snek pilihan tengah malam Joanna? Jurnal Magnolia

Kami suka teknik-teknik dekorasi yang mudah yang merasa seperti tidak berfikir, seperti melapisi garland cedar melalui bingkai gambar atau mantel untuk mencipta vignette yang terinspirasi bercuti yang halus. Apa-apa sahaja yang memberi impak yang bergaya dan juga mudah mendapat undian kami.

Magnolia Journal
Petua percutian segar untuk membantu menjadikan mana-mana sudut rumah anda lebih seronok.Jurnal Magnolia

BERKAITAN: ‘Fixer Upper’ duo Chip dan Joanna Gaines: ‘Tiada telefon bimbit untuk anak-anak kita’

2. Joanna mungkin-mungkin Oprah baru

Ia bukan hanya sensasi reka bentuk Joanna yang menarik peminat kepada Magnolia. Ia adalah keupayaannya untuk berkembang (tanpa mengamalkan) tentang kesukaran perkahwinan, membesarkan keluarga, dan menjalankan perniagaan pada masa yang sama. Kami sangat tertarik kepada esai peribadi Cup O ‘Jo puitisnya, yang menyerupai ruang penyertaan diari bahagian dan bahagian nasihat.

Joanna Gaines' new rug line for Loloi Rugs
Berhenti rapat dan peribadi dengan Joanna dalam terbitan Magnolia Journal perdana.

Di dalamnya, dia menggalakkan kita semua untuk kekal hadir, dan cuba mencari apresiasi untuk masa ini dan tempat yang ada dalam hidup anda. (Bunyi seperti Oprah, betul?) Ia adalah spiel yang kita baca dalam satu juta majalah lain, tetapi apabila ia datang dari dia, anda boleh membayangkan dia dengan keluarganya berlatih mantra-mantra yang mudah, dan anda percaya bahawa mereka datang dari tempat realiti – seperti nasihat daripada rakan.

Chip dan Joanna Gaines memperbaik jadual percutian anda (kurang)

08.20.201503:53

BERKAITAN: Joanna dan Chip Gaines mengejutkan guru matematik dengan kelas baru yang cantik

3. Idea (dan produk) yang bercakap dengan kami

Joanna dan Chip tidak takut untuk mendedahkan aspek sebenar kehidupan dan keperibadian mereka, yang menjadikan mereka pasangan yang mudah disambungkan, walaupun ketika mereka berada di luar skrin kecil dan dilihat di halaman majalah. Lebih-lebih lagi, kami tertarik dengan gaya santai dan keupayaan mereka untuk menonjolkan kesederhanaan yang kecil dan indah yang membawa makna dan kekayaan kepada kehidupan kita.

Jo's Seasonal Favorites
Ram kegemaran bermusim kini menjadi kegemaran kami bermusim. Jurnal Magnolia

Dalam isu sulungnya, mereka meraikan idea-idea yang boleh dicapai yang penting untuk saat ini: kepentingan tradisi keluarga jatuh, seperti memakan marshmallow di sekitar lubang api cetek pada malam musim luruh yang sejuk. Kami juga menyukai cara yang luar biasa yang mendapati Joanna mengekalkan karya seni anak-anaknya sebagai pesona perhiasan. Apa yang ibu tidak mahu itu!?

Idea-idea ini dapat dijangkau – terutamanya dari dompet kami – dan benar-benar sesuai untuk peminat mereka. Sepanjang isu ini, mereka berkongsi produk dan idea kegemaran untuk ibu-ibu yang sibuk untuk dinikmati, termasuk:

3 perkara untuk kejatuhan yang dicintai Joanna (dan kita juga suka)

1. Krim Tangan L’Occitane Shea Butter, $ 28, Amazon.com

Amazon.com

2. Surat khabar merasakan papan kata, $ 50 dan ke atas, Letterfolk.com

Letterfolk.com

3. Metalmorphis kenang-kenangan pesona rantai kunci tunggal, $ 110, Etsy.com

ETSY

Jurnal Magnolia akan dicetak setiap suku tahun, dan boleh didapati untuk $ 7.99 di peruncit utama, termasuk Barnes & Noble dan Target, serta Magnolia Market di Waco, Texas, dan di magnoliamarket.com. Pembaca juga boleh melanggan empat isu untuk $ 20.

Loading...