Mahu berada pada ‘Fixer Upper’? Berikut adalah 3 peraturan yang perlu anda ikuti

Sekiranya anda seperti kami, anda mengimpikan Hari Chip dan Joanna Gaines akan mengubahsuai rumah impian anda dengan semua keperluan anda. Tetapi bagaimana sebenarnya yang dapat dilihat pada pertunjukan HGTV mereka iaitu “Fixer Upper?” Berita baiknya adalah, hanya ada beberapa peraturan yang perlu anda ikuti. Berita buruknya, mereka sangat spesifik.

Chip & Joanna Gaines
Chip dan Joanna Gaines dari “Fixer Upper” HGTV telah menetapkan beberapa parameter untuk menjadi persembahan mereka.WireImage / WireImage

Pop Sugar baru-baru ini dilaporkan (dan HGTV mengesahkan TODAY Home) kriteria untuk ditayangkan pada pameran itu. Semasa menyemak semua kotak ini hebat, ia masih tidak menjamin anda akan mendapat satu episod – tetapi patut dicuba, bukan? Lihat di bawah jika anda mempunyai peluang untuk dipaparkan di “Fixer Upper.”

1. Rumah anda perlu berada berhampiran dengan Waco, Texas.

Walaupun ia akan menyenangkan untuk terbang ke Gaineses kepada anda, seluruh perniagaan Magnolia Homes diketepikan oleh Waco, jadi masuk akal bahawa anda perlu menjadi setempat. Selain itu, bagaimana lagi anda boleh mendapatkan perabot kayu dari Clint Harp? Rumah yang anda pilih untuk diubah suai mesti berada dalam jarak 40 batu dari Waco jika anda akan berada di pameran itu.

‘Fixer Upper’ bintang Chip dan Joanna Gaines: Mengapa kita berbangga untuk membantu Waco

18hb Oktober04:53

2. Belanjawan anda untuk pengubahsuaian mestilah sekurang-kurangnya $ 30,000.

Mengakuinya: Bahagian terbaik tentang persembahan ini adalah melihat pengubahsuaian yang dramatik, dan anggaran yang cukup besar pasti membantu mencapai itu. Selain itu, semakin banyak yang anda belanjakan, semakin dramatik makeover itu, jadi jika anda ingin benar-benar menang di permainan ‘Fixer Upper’, bersiaplah untuk batuk beberapa adonan yang serius untuk peningkatan.

3. Anda perlu menyerahkan kawalan reka bentuk.

Anda menyewa krew Magnolia atas alasan: Mereka hebat pada apa yang mereka lakukan. Oleh itu, secara semulajadi, mereka mahu anda mempercayai mereka jika anda akan berada di acara tersebut. Mengenai aplikasi yang panjang, pertunjukan menyatakan bahawa “sementara pasukan reka bentuk akan mengambil kira pemikiran anda, anda perlu menerima bahawa beberapa pilihan pengubahsuaian akhir mungkin berbeza dari keputusan atau keinginan asal anda.” Dengan cara itu, apabila mereka bertanya jika anda bersedia untuk melihat pembetulkan anda atas, anda akan benar-benar terkejut.

Sekiranya anda berusia 21 tahun ke atas dan ingin mencuba nasib anda pada persembahan, tunduk ke halaman panggilan pemutus untuk maklumat lanjut.

Bintang ‘Fixer Upper’ Chip dan Joanna Gaines berkongsi idea pengubahsuaian

08.20.201503:12

BERKAITAN:

  • Bintang hartanah ‘Brothers’ Drew Scott bercakap mengenai persengketaan ‘Fixer Upper’ yang dikritik

  • Chip Gaines melepaskan buku baru tentang ‘perkara bodoh’ yang dilakukannya dalam hidupnya

  • Kenapa Joanna Gaines tidak akan menaikkan cincin pertunangannya