Lihat di dalam pesta California ‘tuan rumah Malam Ini’ ini

Sukar untuk membayangkan Jimmy Fallon mempunyai keseronokan ini.

Meadowlane Enterprises Inc. / Meadowlane Enterprises Inc.

Anda hampir dapat melihat Groucho Marx berdiri dengan piano di rumah California Selatan ini sementara temannya, “Tonight Show” asal host Steve Allen, memainkan lagu.

Rob Silverman / Zillow

Marlon Brando dan Lucille Ball berada di seberang bilik, di tengah-tengah beberapa kerabat Hollywood yang biasa bercampur-campur di rumah Allen bersama selama beberapa dekad bersama isterinya, pelakon Jayne Meadows.

Rob Silverman / Zillow

“Yang paling menyeronokkan adalah pelawak,” ingat anak mereka, Bill Allen. Ibunya meninggal awal tahun ini, dan rumah 7.542 kaki persegi di luar Los Angeles berada di pasaran dengan harga $ 4.49 juta. Ejen penyenaraian itu ialah Lynne Weiss dari Coldwell Banker.

Rob Silverman / Zillow

Setiap pelawak di bandar muncul untuk pesta ulang tahun ke 60 ayahnya: George Burns, Sid Caesar, Milton Berle, Tim Conway, Don Knotts dan Jonathan Winters.

Rob Silverman / Zillow

Malah, Bob Hope, yang bermain di luar bandar, merampas sebuah pesawat persendirian selepas pertunjukannya dan mendapati jalan ke pintu Allen kira-kira 9 pg.

Rob Silverman / Zillow

“Suatu rahmat jatuh ke atas bilik, kerana mereka semua mengagumi dia sebagai tuan besar komedi,” ulang Bill Allen.

Rob Silverman / Zillow

Ibu bapanya membeli harta pusaka di puncak bukit kerana ruang tamu dan ruang tamu yang besar, sesuai untuk menghiburkan. Mereka kemudian diubahsuaikan, membuka kawasan tersebut dan membina tangga adat ke bilik media di tingkat atas.

Rob Silverman / Zillow

Tidak lama selepas merombak, “Lifestyles of the Rich and Famous” yang difilemkan di sana – dan malam itu, api memusnahkan banyak rumah. Itu mendorong pasangan untuk mengulang dapur, ruang makan dan bilik sarapan dengan skylight.

Rob Silverman / Zillow

Suite induk ini menawarkan siling 12 kaki, dua almari besar, serta 50 kaki almari gelongsor. Di dalam lorong 5-bilik tidur, rumah 7-bath lebih banyak lagi almari, kata Bill Allen.

Rob Silverman / Zillow

“Ibuku seorang pelakon glamor dalam filem dan rancangan Broadway dan di televisyen,” jelasnya. “Dia mempunyai pakaian cantik.”

Rob Silverman / Zillow

Gambar penyenaraian oleh Rob Silverman

Berkaitan:

  • Katharine Hepburn Bekas LA Love Nest Memerhati Pasar
  • Rumah Hitam Barat ‘Nixon’ Hit Pasaran untuk $ 75 juta
  • Ratu Elizabeth Menandatangani Condo Chicago untuk Konsul Kanada