Lihat di dalam gudang barang-barang antik Cracker Barrel

Bayangkan tempat yang penuh dengan jam-jam lama dan mesin jahit, kotak-kotak hidangan porselin lama dan semua papan tanda vintaj yang mungkin anda inginkan – itu gudang barang antik Cracker Barrel.

Betul: Tanda-tanda Coca-Cola dan tchotchkes unik yang anda lihat tergantung di dinding di restoran Cracker Barrel, sebenarnya, barang-barang antik yang sahih. Dan apabila tidak digunakan, mereka disimpan di gudang 26,000 kaki persegi kira-kira 30 batu di luar Nashville, Tennessee. Ia pada dasarnya Disney World untuk pemburu antik.

Home TODAY melakukan lawatan ke gudang dan duduk dengan pengurus hiasan Larry Singleton, yang keluarganya telah memilih setiap antik tunggal yang akan anda temukan di Cracker Barrels di seluruh negara – semua 653 lokasi.

Temui lelaki yang memburu semua barang antik Cracker Barrel

Jun.28.201802:56

“Mungkin bahagian kegemaran saya adalah mencari bahan,” kata Singleton. “Saya rasa sesiapa sahaja dalam perniagaan ini, mereka adalah pemburu harta karun, anda tahu? Mereka mencari periuk emas atau perkara yang unik untuk dicari.”

Bagi Singleton, memburu barangan antik adalah perniagaan keluarga – yang dia tidak pernah fikir dia akan masuk. Ibu bapanya, Don dan Kathleen Singleton, memiliki kedai antik di Lubnan, Tennessee, ketika dia sedang membesar.

pertama Cracker Barrel, Don and Kathleen Singleton
Ibu bapa Larry Singleton, Don dan Kathleen, menghiasi Barrel Cracker yang pertama.Diberkati oleh Cracker Barrel

Pada tahun 1969, Danny Evins membuka Cracker Barrel yang pertama di Lubnan, dan beliau meminta Singletons memberikannya dengan barangan antik. Dari sana, mencari barang-barang antik untuk restoran-restoran itu melancarkan pekerjaan sepenuh masa untuk keluarga, dan Singleton mengenang kembali hujung minggu dengan ibu bapa yang memandu di seluruh negara ke pasar kutu dan lelongan.

“Saya dibesarkan di sekitar barang-barang antik, tetapi bukan di mana saya pergi,” kata Singleton sambil menambah bahawa dia telah bekerja dalam pembinaan, tetapi ketika ibunya jatuh sakit pada tahun 1980, dia mula membantu dengan barang-barang antik. Puluhan tahun kemudian, dia adalah orang yang pergi untuk semua perkara yang berkaitan dengan hiasan Cracker Barrel.

“Bahagian terbesar dari apa yang saya lakukan adalah mencari, mencari, menggali, cuba mencari potongan yang kami gunakan,” katanya. “Cuba mengesan memorabilia kedai negara lama, dari tanda ke alat.”

pertama Cracker Barrel Old Country Store
Cracker Barrel pertama dibuka pada tahun 1969.Diberkati oleh Cracker Barrel

Sebelum mereka ditempatkan di kedai-kedai, semua barangan antik melalui gudang, di mana mereka dibersihkan dan di inventori. Singleton dan pasukannya akan meletakkan reka bentuk kedai-kedai baru di dalam gudang itu, mewujudkan ruang makan kerdil dengan kepingan-kepingan yang membantu mewujudkan semula suasana dan rasa kedai negara lama.

“Kami mempunyai hampir satu juta keping sama ada ibu bapa atau saya telah memperoleh,” kata Singleton. “Itu sedikit mind-boggling untuk saya.”

Cracker Barrel Old Country Store, warehouse
Kereta ini duduk di pintu masuk gudang hiasan Cracker Barrel.HARI INI

Sudah tentu, gudang itu adalah harta karun antik: Ada radio lama, gitar, telefon, peralatan memasak, bahkan gerobak dan basikal. Berjalan melalui gudang, Singleton mendedahkan bahawa terdapat empat item yang anda dapati di setiap Cracker Barrel: yoke lembu di teras depan, taplak kuda di atas pintu depan, lampu lalu lintas di atas bilik mandi dan kepala rusa di atas mantel. (Dan ya, ada gandaan semua perkara di dalam gudang.)

Untuk Singleton, barangan antik membawa nostalgia yang menyenangkan, dan dia memikirkannya sebagai jambatan antara generasi.

“Orang ramai tertarik dengan kepingan hiasan kerana mereka mengingatkan mereka mengenai sejarah mereka, perkara yang mereka lihat di rumah ibu bapa atau datuk nenek mereka,” katanya. “Perkara-perkara yang dibesarkan dengannya, anda tahu, perkara yang mereka inginkan yang mereka simpan ketika mereka sedang membesar dan saya fikir ia hanya memberi keselesaan.”

Cracker Barrel Old Country Store, warehouse
Singleton berjalan dengan sekumpulan tanda-tanda lama di gudang, yang terletak kira-kira 30 batu di luar Nashville.HARI INI

“Hiasan ini mewujudkan suasana santai,” katanya. “Orang ramai tidak terburu-buru, mereka tidak tergesa-gesa untuk makan dan keluar, mereka boleh duduk di sana bersama keluarganya dan menikmati makanan, dan anda tahu, mungkin cucu mereka berkata, ‘Pa, apa itu?’ “