Lihat apa gubuk seperti ini selepas Chip dan Joanna Gaines ada jalan dengannya

‘Fixer Upper’ baru-baru ini disiarkan pada akhir musim 4, dan ia tidak mengecewakan.

Chip dan Joanna Gaines membantu memberikan penerbit Michael Matsumoto dan keluarganya sebagai rumah yang menakjubkan di Crawford, Texas, tetapi pengubahsuaian dramatik memerlukan sedikit lebih daripada sebilangan gris siku.

Pembetulan Upper Season 4 finale
Bahagian luar rumah Matsumoto sebelum pengubahsuaian.HGTV
Pembetulan Upper Season 4 finale
Bahagian luar rumah yang diubahsuaikan di Matsumoto. Jennifer Boomer / Getty Images

Digelar “The Little Shack on the Prairie” oleh Chip, rumah itu telah ditinggalkan sepenuhnya dan semakin merosot. Tetapi harta tanah dan tanah di sekelilingnya menjadikannya satu pembelian yang wajar untuk Matsumotos. Dan jika ada yang mempercayai Chip dan Joanna, itu kawan mereka.

pembetung
Rumah Matsumoto sebelum pengubahsuaian, seperti yang dilihat pada Fixer Upper. (Sebelum)HGTV

Pengubahsuaian rumah ini sedikit berbeza dari yang lain kerana mereka membina semula struktur asal dan menimbulkan bahan untuk membina sebuah pelan lantai terbuka dengan gabungan dapur dan ruang tamu yang mempunyai siling berkubah dan kayu terdedah.

Pembetulan Upper Season 4 finale
Seperti yang dilihat di Fixer Upper, bilik utama rumah diubahsuai Matsumoto mempunyai pelan lantai konsep terbuka, sebuah pulau konkrit dan siling berkubah. (Selepas)Jennifer Boomer / Getty Images

Joanna tidak menahan kapal angkasa untuk pedalaman, memberikan rumah ladang perindustrian. Dinding putih yang renyah bertembung dengan kayu yang terdedah dengan kayu yang berwarna gelap.

Dapur yang menakjubkan mempunyai sebuah pulau besar dengan meja countertop konkrit air, rak industri yang digantung dan kabinet tambahan yang tinggi. Bar najis bar hitam menambah sentuhan kontemporari dan padankan perkakasan dan rak kabinet.

Pembetulan Upper Season 4 finale
Seperti yang dilihat pada Fixer Upper, ruang tamu rumah Matsumoto yang telah diubahsuai mempunyai dinding pengapalan, siling berkubah dan lantai kayu. (Selepas)Jennifer Boomer / Getty Images

Di ruang tamu, Joanna menambah permaidani kawasan hitam dan putih yang rapi dan moden, dihiasi dengan sofa arang yang gelap di mana keluarga boleh menumpuk bersama. Peta vintage tergantung pada dinding di atas, memberikan latar belakang yang unik dan menarik untuk bilik.

Lihat lebih banyak gambar tentang makeover rumah dramatik di HGTV.

Chip dan Joanna Gaines berkongsi rutin waktu pagi mereka

18hb Oktober01:03