Lembaran baru diarahkan untuk membantu anda membuat katil anda lebih cepat dari sebelumnya

Tempat tidur yang praktikal boleh dibuat sendiri? Kami sedang mendengar.

Syarikat linen baru Smart Bedding tampaknya telah menyelesaikan beberapa masalah usia yang berkaitan dengan pengalaman tidur yang buruk. Jenama telah melancarkan set tempat tidur yang inovatif yang menghubungkan lembaran dan selimut teratas untuk membuat katil mudah tidur serta tidur malam yang lebih baik.

Tempat tidur Pintar

“Saya seorang anak malas yang membesar yang membenci tempat tidurnya,” kata ketua pegawai eksekutif dan pengasas bersama Marshall Haas kepada TODAY.com. “Ketika saya semakin tua, saya fikir reka bentuk katil tradisional sebenarnya cukup cacat. Cara ia direka tidak sepadan dengan pola penggunaan orang normal hari ini lagi. “

Jadi Haas dan pasukannya datang dengan penyelesaian untuk semua kelemahan itu, yang utama menjadi terkunci. Di dalam set Bedding Smart, lembaran atas dipotong kepada hampir saiz yang sama seperti selimut, dan satu siri snap di sepanjang tepi pinggang menghubungkan kedua-dua.

Penambahan mudah ini bukan sahaja membetulkan keseluruhan masalah yang berpintal-lembar-dalam-pagi-pagi, tetapi memudahkan untuk membuat katil anda sejak tiada penyambungan terlibat.

Tempat tidur Pintar

Potongan-potongan ini diperbuat daripada linen 100 peratus Perancis. Haas mengatakan bahawa pasukan menganggap ia adalah bahan terbaik untuk peralatan tidur kerana ia lebih kuat, lebih bernafas dan bertahan lebih lama daripada kapas.

“Kami menjual terus kepada pelanggan kami dan memotong semua orang tengah,” katanya mengenai strategi syarikat untuk mengekalkan harga yang rendah. Set lengkap, termasuk penutup duvet, lembaran atas, lembaran yang dipasang, dan dua kes bantal, berharga $ 349.

“Idea ini pasti bergema dengan orang ramai kerana pesanan telah melebihi jangkaan kami,” kata Haas.

Tertarik? Anda boleh memesan set pada smartbedding.com. dan syarikat itu sangat pasti anda akan menyukainya jika anda tidak berpuas hati sepenuhnya, anda boleh mengembalikannya dalam masa 100 hari untuk bayaran balik sepenuhnya.