Le Creuset akhirnya melancarkan talian alat memasak yang berpatutan

Pot dan panci tampal boleh memberi dapur sebuah rangsangan musim bunga.

Le Creuset, jenama masakan masak Perancis terkenal yang disukai oleh para chef seperti Julia Child, Ina Garten dan Martha Stewart baru sahaja melancarkan koleksi pastel yang berpatutan. Koleksi Sorbet baru termasuk set mangkuk ais krim, sudu, peralatan memasak dan cawan yang dilindungi di bawah $ 100.

Satu oven Le Creuset Belanda berharga $ 300, jadi apa-apa di bawah $ 100 sebenarnya merupakan perjanjian.

Le Creuset's new, affordable Sorbet Collection
Koleksi baru dan terjangkau Le Creuset diilhamkan oleh sorbet.Le Creuset

Tetapi kenapa biasanya begitu mahal? Dikenali dengan periuk dan kuali berwarna-warni yang tahan lama, alat memasak tandatangan Le Creuset terbuat dari besi tuang, bahan kuat yang akan anda gunakan untuk bersungguh-sungguh, memasak lambat dan memanggang untuk mengekalkan tahap panas yang konsisten.

Koleksi Sorbet bukannya dibuat dari batu, yang juga membolehkan suhu memasak dan menghalang terik, dan boleh dimasukkan ke dalam penyejuk beku, ketuhar gelombang mikro, oven, broiler dan mesin basuh pinggan mangkuk.

Le Creuset's new, affordable Sorbet Collection
Koleksi Sorbet yang kurang mahal Le Creuset termasuk mangkuk ais krim dan sudu sepadan.Le Creuset

Kanak-kanak terkenal menutupi dinding dapur papan pegangan dengan panci tembaga dan kuali, tetapi sekeping yang paling menarik di ruang itu adalah periuk Le Creuset jeruk yang selalu duduk di pelbagai gas. Beliau adalah untuk mengucapkan terima kasih kerana banyak populariti jenama, menurut Bebas.

Ketuhar Belanda oren seperti Anak akan kos kira-kira $ 380, walaupun. Yikes. Jika anda mencari pilihan yang lebih murah, kami menyukai model $ 45 Lodge. Hidangan sereal Apilco Provencal dari Williams Sonoma juga sangat baik (tetapi jangan letakkan di atas dapur).

Sekiranya anda bermimpi tentang Le Creuset, dan mencari cara untuk mencerahkan kaunter anda, staples dapur baru dari Sorbet Collection menyediakan daya tarikan dan kefungsian.

Sorbet Collection Mini Cocottes, Set of 4, $ 80, Le Creuset

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Sorbet koleksi mini cocottes, set 4

$ 80Le Creuset

Cocette adalah istilah Perancis untuk hidangan kaserol. Hidangan mini ini sesuai untuk bahagian peribadi hidangan sampingan kegemaran anda.

Sorbet Collection Ice Cream Bowls, Set of 4, $ 60, Le Creuset

Sorbet koleksi mangkuk ais krim, set 4

$ 60Le Creuset

Ini mangkuk berwarna-warni akan mengambil mana-mana pihak ais krim musim panas ke peringkat seterusnya.

Sorbet Collection Mugs, Set of 6, $ 30, Le Creuset

Cawan koleksi Sorbet, set 6

$ 75Le Creuset

Sekiranya anda minum kopi pagi anda dari koleksi mugen cenderahati dan alumni sekolah, cawan ini cerah akan menjadi perubahan yang baik.

Sorbet Collection Teaspoons, Set of 6, $ 30, Le Creuset

Cawan kopi Sorbet, set 6

$ 30Le Creuset

Tidak ada yang lebih manis daripada sudu untuk memadankan cawan atau hidangan ais krim anda, sama ada anda menghiburkan syarikat atau mengobati gigi manis anda!