Koleksi dapur baru yang berpatutan dari Pioneer Woman kelihatan seperti musim bunga

Wanita Perintis adalah trailblazing, sekali lagi. Kali ini, dia bekerjasama dengan Walmart sekali lagi untuk mencipta alat masak mesra bajet eksklusif tepat pada masanya untuk musim bunga.

Ree Drummond, bintang Rangkaian Makanan yang blog dan pertunjukan memasaknya terus menggembirakan peminat dengan resipi makanan selesa yang didekati, mengeluarkan Pioneer Woman Spring Kitchen & Dining Collection pada awal bulan ini di Walmart stores and Walmart.com. Pemilihan berwarna-warni Drummond mempunyai lebih daripada 100 item, termasuk periuk seramik jed, kuali dan mini casserole.

Semua dalam kos pengumpulan antara $ 3 dan $ 99.

Semak beberapa potongan baru, comel, murah yang menangkap mata kita di bawah:

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Set makan periuk klasik Belly Gradient Mint 10-Piece

$ 99Walmart

Dengan lima kuali seramik dan kuali besi, set ini memberi anda semua keperluan yang anda perlukan untuk memulakan di dapur.

Set 2 Set Piece Baker

$ 20Walmart

Bawa motif musim bunga ke dalam dapur anda dengan kedua-dua dulang pembakar bunga ini. Mereka akan meminjamkan hiasan yang menarik dan menawan ke tetapan meja seterusnya.

Sarapan Salt & Pepper Shaker Set

$ 16Walmart

Awak mahu comel? Wanita Perintis telah anda dilindungi. Bacon, telur dan roti bakar garam dan lada yang menggemaskan itu pasti menjadi starter perbualan di meja sarapan pagi.

Celia Colander dengan Drip Plate

$ 13Walmart

Walmart mengatakan colander ini dengan piring mempunyai “corak bunga aneh” yang melengkapkan intipati Wanita Pioneer. Dan bukan sahaja mereka kelihatan baik, kedua-dua item adalah microwave dan pencuci pinggan selamat.

Luster Blue Large Pearlized Tumbler (set 4)

$ 20Walmart

Terdapat warna biru, hijau dan merah jambu, kaca-kaca ini, tumbuhan mutiara mempunyai kemasan yang elegan dan seruling.

Gelas Luster Blue Pearlized (set 4)

$ 20Walmart

Seperti tumblers, gelas Pearlized elegan di biru, hijau dan merah jambu. Apabila hangat, matahari musim bunga mencecah meja makan anda, cermin mata ini akan berkilauan.

Set Celia 9-Piece Prep

$ 20Walmart

Di sebalik setiap makanan pepejal adalah hidangan persiapan yang baik. Set dekoratif empat sudu mengukur, empat mangkuk mengukur dan cawan ukuran yang besar akan membantu anda menyiapkan mana-mana resipi kegemaran Pioneer Wanita anda dengan ketepatan.

Plat makan malam teh kilau (set 4)

$ 20Walmart

Sudut tepi berwarna hijau dan warna pastel dari pinggan-pinggan ini sesuai untuk mana-mana musim bunga atau musim panas.

Plat Celia Blue Salad (set 4)

$ 18Walmart

Tetamu mengagumkan dengan hidangan salad bunga ini. Dengan warna biru dan biru yang kaya, set ini berfungsi dengan baik untuk parti bertema di bawah laut.

Set 3 Set Cutlery Merah

$ 25Walmart

Setiap tukang masak rumah memerlukan banyak pilihan pisau. Set Drummond termasuk pisau tukang masak, pisau Nakiri dan pisau berpasangan.

Sekiranya anda suka penambahan terbaru kepada garis Pioneer Woman di Walmart, periksa garisan pemasak lambat dan tempat tidur.