Kenapa lebih daripada 4,000 akhbar Amazon gila untuk cawan perjalanan yang sempurna

Selama bertahun-tahun, saya mencari cawan kopi yang sempurna untuk pergi.

Mereka semua berkumpul mengumpul habuk di belakang kabinet dapur saya. Ada yang bocor, yang lain sukar dibersihkan, dan ramai yang terlalu besar untuk menjadi praktikal.

Kemudian, saya dapati Flask Hidro.

Sekiranya terdapat cawan perjalanan yang sempurna di luar sana, inilah ia.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Hidro Flask 12-ons vakum botol bertebat

$ 22Amazon

Izinkan saya mengira sebabnya:

1. Ia datang dalam tiga saiz, termasuk padat 12-ounce. Selalunya, saya minum secangkir kopi pertama di rumah, dan kemudian hanya mahu satu atau dua cawan lain untuk mengambil jalan – tanpa perlu mengangkut beberapa kapal besar, besar. TheHydro Flask datang dalam saiz 12-ons, yang sempurna untuk pagi-pagi biasa – dan ia sesuai dengan pemegang cawan. Tetapi, jika anda suka mengambil lebih banyak kopi dengan anda, ia juga datang dalam saiz 16 dan 20-ons.

Hydro Flask travel mug
Cawan perjalanan Hidro Flask datang dalam tiga saiz: 12, 16 atau 20 auns.Hydro Flask

2. Tudung flip-top tidak menggiring bola di seluruh anda. Ia seolah-olah tidak ada lagi yang mengatakan bahawa cawan perjalanan haruslah mudah diminum, tetapi banyak yang tidak. Ada yang skru-top (berbahaya semasa memandu, dan hanya tidak cekap), dan yang lain hanya tidak direka dengan baik. Tudung flip atas Hydro Flask boleh dibuka satu tangan, dengan lubang ibu jari, dan pembukaan duduk cukup rendah di bawah bibir untuk menjaga kopi daripada merosakkan pakaian anda sebelum 9 a.m.

Hydro Flask travel mug
Kami menggegarkan cawan perjalanan Hidro Flask sementara ia terbalik, melemparkannya ke dalam beg, mengetuknya, dan ia tidak pernah bocor (dengan lidah penutup ditutup, tentu saja).Tracy Saelinger

3. Ia tidak bocor. Tempoh. Anda boleh mengubah perkara ini terbalik, melemparkannya ke dalam beg anda, mengetuknya di dalam kereta anda, dan selagi penutup penutup belakang ditutup, ia tidak akan bocor.

4. Ia tetap hangat. Dalam ujian kami, cawan itu kehilangan kira-kira 10 darjah haba setiap jam. Jadi, cawan 170 darjah hanya turun hingga 110 darjah (masih panas) selepas enam jam. Ini adalah berapa lama syarikat berkata botol itu menyimpan haba. (Ia mengkreditkan teknologi “penebat vakum dinding dua”). Kelelawar juga akan menyimpan minuman sehingga 24 jam.

Hydro Flask coffee mug
Dengan hanya dua bahagian, cawan itu mudah dibersihkan (dengan tangan – cawan vakum-meterai yang terlindung tidak boleh masuk dalam mesin basuh pinggan mangkuk).Tracy Saelinger

5. Ia cukup mudah untuk dibersihkan. Seperti mana-mana cawan dengan meterai vakum, mesin basuh pinggan mangkuk boleh merosakkannya. Tetapi ia masih cukup mudah dibersihkan dengan tangan, kerana ia tidak mempunyai terlalu banyak bahagian – hanya cawan dan tudung, ditambah gasket di tudung yang tetap di tempat dan secara ajaib tidak mendapat kotor. Adalah lebih baik untuk merendam kedua-dua tudung dan cawan dalam air panas, sabun, walaupun topi adalah mesin basuh pinggan mangkuk.

6. Ia datang dalam banyak warna. Selain dari klasik seperti hitam, putih, tahan karat dan grafit, kelalang juga datang dalam warna-warna ceria seperti kiwi hijau dan flamingo.

Hidro Flask 12 auns cawan (flamingo)

$ 22Amazon

Saya baru-baru ini pergi untuk memerintahkan satu lagi – untuk pelawat yang meracau tentang cawan – dan tidak terkejut melihat saya tidak bersendirian dalam cintaku. Hidro Flask menutup hampir 4,000 ulasan lima bintang di Amazon. Banyak orang lain, saya perhatikan, membeli saiz terbesar untuk air, kerana ia tidak berpeluh atau meninggalkan cincin di atas meja. Beberapa pengulas (dan seorang editor HARI INI) juga menyatakan bahawa kiub ais masih utuh pada penghujung hari kerja.

Walau bagaimanapun, kebenarannya adalah penggunaan mata topi dan seru yang berlebihan (“Botol Minum Terbaik EVER !!!” atau “Hidup berubah!” Atau “I LOVE THIS THIS”), dan emosi yang melampau. Seorang pengguna bahkan menyamakannya dengan sesuatu yang “dipalsukan di tengah-tengah bintang mati, seperti tukul Thor.”

Wow, dan saya fikir saya suka perkara itu.

Sekiranya Flask Hidro tidak melakukannya untuk anda, walaupun, ini adalah beberapa botol terlindung vakum yang paling laris di Amazon:

MIRA vakum botol air bertebat

$ 13Amazon

Datang dalam saiz 12, 17, atau 25 ounce, botol ini direka untuk menjaga air sejuk selama 24 jam, sambil mengekalkan teh panas atau kopi panas sehingga 12.

Botol manusia yang sihat

$ 15Amazon

Dengan reka bentuk yang berwarna-warni, pengeluar mendakwa botol ini tidak hanya menyimpan cecair sejuk selama 24 jam dan panas selama 12 jam, tetapi ia juga boleh menyimpan cecair “PIPING HOT” selama 6 jam.

Botol keluli tahan karat Hydro Cell

$ 18Amazon

Botol ini memegang sama ada 22 atau 32 auns cecair, meterai vakum mengawal suhu, dan bahan keluli tahan karat menghalang berpeluh.