Kami suka doormat Hoda – inilah cara anda boleh mendapatkannya seperti itu

Mahu cara yang menyeronokkan untuk membawa senyuman ke wajah tetamu apabila mereka melawat anda di rumah? Ambil isyarat dari Hoda Kotb dan dapatkan doormat peribadi.

The co-anchor TODAY menunjukkan mat baru yang lucu di Instagram minggu ini, dan berdasarkan komen-komen di atas jawatan itu, ramai orang taksub dengannya.

View this post on Instagram

Happy Tuesday !

A post shared by Hoda Kotb (@hodakotb) on

“Jika anda pengasuh bayi, sebotol wain, atau Blake Shelton kami pulang!” Ia dibaca dalam huruf dakwat hitam di atas bulu kelapa.

“Best doormat pernah!” Kata seorang commenter, sementara yang lain bertanya di mana Hoda mendapatnya. “Saya perlukan satu !!” mereka menambah.

Geoffrey Zakarian mengambil kesempatan untuk mengagumi tikar secara peribadi. Bintang selebriti chef dan Food Network tweeted foto dirinya berdiri di hadapan pintu Hoda dengan kapsyen, “Saya bukan @blakehelton, tapi saya pulang.”

Tikar ini berasal dari doormat adat Josie B, yang membuat orang lain yang lucu termasuk “Sila nyembunyikan pakej dari suami,” “Mungkin di Target” dan “Rumah adalah tempat La Croix.”

Hoda adalah pesanan khas $ 48 yang dibuat hanya untuknya, tetapi kami merasakan laman web ini akan menjual lebih banyak lagi. (Untuk mendapatkan kurang sama, anda boleh memperibadikan tikar anda sendiri di Zazzle untuk $ 25 dan pada Etsy $ 24.)

Zazzle Customizable Doormat, $ 25 dengan kod JULYSALEZAZZ, Zazzle

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Doormat Customizable

$ 25Zazzle

Berjaga-jaga untuk doormat baru yang menyeronokkan? Berikut adalah beberapa lagi yang anda mungkin suka!

“Jika Anda Lupa Wain Pergi Rumah” Doormat, $ 13, Amazon

Koleksi Dandanan Wain Etnik 30 “x18” Pintu Mat

$ 13Amazon

Diperbuat daripada bahan lembut yang mewah, doormat dalaman yang indah ini bagus untuk sesiapa yang suka menghirup segelas anggur setiap kali, di mana sahaja. Dan mudah-mudahan ia akan menggalakkan tetamu untuk tidak tampil dengan tangan kosong ketika mereka melawat.

NickelDesigns Wine Doormat, $ 39, Etsy

Wain Doormat

$ 39Etsy

Ini dari NickelDesigns pada Etsy menyampaikan mesej yang lebih halus.

“Ini Adakah Kita” Doormat, $ 25, Penciptaan Pribadi

“Ini Adakah Kami” Doormat

$ 25PersonalCreations.com

Jika anda seorang peminat “Ini Adakah Kami”, doormat ini sesuai untuk anda. Ia mempunyai permukaan poliester dan sokongan tidak sihat, dan mudah dibersihkan dengan hanya sabun dan air.

State Pride Customized Doormat, $ 18, Personalization Mall

Doorman peribadi Pride Negara

$ 18Mall Peribadi

Sama ada anda ingin memberi penghormatan kepada negeri asal anda atau menunjukkan kebanggaan untuk orang yang sedang anda tinggal di sini, ini cara yang menyeronokkan untuk melakukannya. Untuk memperibadikan, pilih saja mana-mana negeri untuk tampil, pilih warna yang anda mahu dan tambah sehingga dua baris teks tersuai.

Rumah yang selesa di Doormat, $18, Mall Peribadi

Doormat peribadi rumah yang selesa

$ 18Mall Peribadi

Pilih dari enam frasa yang berbeza seperti “Selamat Datang” dan “Salam” dan masukkan teks peribadi anda sendiri seperti nama keluarga atau alamat anda. Latar belakang adalah tekstur kayu bercetak yang anda juga boleh menyesuaikan dengan memilih dari enam warna yang berbeza.

“May You Be Blessed” Doormat peribadi, $ 18, Personalization Mall

“May You Be Blessed” Doormat Peribadi

$ 18Mall Peribadi

Tikar cantik ini menampilkan ayat berkat, “Sama ada anda datang untuk melawat atau hanya untuk berehat apabila anda memasuki rumah kami, anda boleh Diberkati.” Anda boleh menyesuaikannya dengan menambah nama keluarga anda ke bahagian bawah.