Kami akan benar-benar tinggal di rumah playhouse ini seorang ayah yang dibina untuk anak-anak perempuannya

Seorang ayah Michigan pergi di atas dan di luar ketika dia membuat playhouse muktamad untuk kedua anak perempuannya.

Pencapaian pembinaan sangat indah sehingga kami sanggup bertaruh beberapa dari anda akan berdagang di rumah anda untuk peluang untuk tinggal di sana. Playhouse menawarkan dua cerita dan mempunyai satu set buaian, dua dinding batu, slaid raksasa dan tangga tali. Dan tidak lama lagi, ayah Adam Boyd akan menambah garis zip – permintaan daripada anak perempuannya berusia 5 tahun, katanya kepada HARI INI.

Ayah Michigan membina playhouse muktamad untuk 2 anak perempuannya

20.20.201701:03

“Itulah gol nombor satu sejak kami bermula,” katanya.

Boyd, yang bekerja dalam pembinaan, mula membina rumah permainan tahun lepas. Beliau mempunyai beberapa bumbung bumbung yang tersisa dari pekerjaan, dan kredit di halaman kayu.

“Ia bertukar menjadi apa,” katanya. “Ketika saya sedang membina dan membina, saya terus memikirkan gadis-gadis saya, dan ingin mereka bangga dengan sesuatu yang saya bina.”

Boyd, 39, mempunyai dua anak perempuan dengan isterinya: Avery berusia 5 tahun, dan Violet, yang berumur 2 tahun pada bulan Disember.

muktamad playhouse, Adam Boyd
Ayah Michigan membina playhouse yang luar biasa ini untuk dua anak perempuannya. Flash Fotografi Hidup

“Saya mempunyai cangkerang dalam empat atau lima hari dan itu bersama lelaki saya,” katanya. “Kemudian selepas itu saya melakukan sebahagian besar dari diri saya sendiri, yang tidak selalu mudah. ​​Saya terlepas banyak fungsi keluarga, pesta renang dengan gadis-gadis saya.”

Projek itu membuatkan Boyd sibuk selama kira-kira satu tahun, tetapi anak perempuannya yang lebih tua membantu.

“Dia membantu melukis dan melakukan beberapa pengamplasan,” katanya. “Ia sangat menggembirakan untuk saya. Suatu hari dia memandang saya betul-betul di mata dan berkata, ‘Ayah, apa yang boleh saya lakukan sekarang?'”

Di dalamnya ada dapur bermain dan banyak mainan dan buku. Dinding-dinding itu dicat dua warna ungu – satu untuk mewakili Violet, dan teduh gelap yang anak sulung Boyd mencintai.

muktamad playhouse, Michigan, Spoiled Rotten Homes
Dua anak perempuan Adam Boyd berada di playhouse hampir setiap hari, katanya kepada HARI INI. Flash Fotografi Hidup

“Saya mahu menyimpan perkara puteri girly,” kata Boyd.

Sekarang keluarga, yang tinggal di Highland, Michigan, berada di tempat bermain hampir setiap hari.

“Jika gadis-gadis di luar sana, kami juga di sana,” Boyd berkata kepada dirinya dan isterinya. “Gadis-gadis suka dia bermain sepanjang masa, isteri saya mempunyai pesta teh bersama mereka bermain restoran di sana Avery akan keluar buku bacaan dan itulah menu, dan isteri saya akan memesan pizza, dan Violet akan memesan burger dan kentang goreng sepanjang masa. “

Ayah yang hebat ini membina sebuah playhouse mini-me

Jun.16.201700:43

“Ia sangat keren,” katanya. “Dan ruang pembelajaran yang sangat baik, dan ruang kreativiti Tiada elektronik di sana! Mungkin ada, tetapi kami memilih untuk tidak melakukannya.”

Oleh kerana gambar-gambar playhouse itu menjadi virus, Boyd telah pun memohon permintaan daripada orang-orang yang berminat untuk menyewanya untuk membina satu untuk anak-anak mereka – begitu banyak bahawa dia melihat sebuah syarikat pembinaan baru: Rotten Homes yang Rusak, yang akan memberi tumpuan kepada playhouses rumit.

“Saya fikir orang akan fikir ia terlalu tinggi, tetapi saya mendapat banyak maklum balas positif,” katanya. “Ada pasaran besar untuk perkara-perkara yang saya tidak sedar.”