Joanna Gaines mendedahkan penutup untuk buku yang akan datangnya, ‘Homebody’

Berita gembira: Joanna Gaines mempunyai buku reka bentuk rumah baru dalam perjalanan!

Sejak tuan rumah “Fixer Upper” menyebarkan berita perjanjiannya dengan HarperCollins pada Ogos lalu, peminat telah menunggu untuk setiap dan setiap detail.

Sekarang kita tahu bahawa buku itu, “Homebody: A Guide to Creating Spaces You Never Want to Leave”, akan memasukkan nasihat tentang merancang ruang, idea untuk setiap bilik di rumah dan gambar inspirasi, termasuk gambar dari dalam rumah ladang tercinta keluarga.

Joanna Gaines home design book,
Cover yang baru ditonjolkan mempunyai ciri-ciri Joanna Gaines dalam ruang dengan elemen reka bentuk tandatangannya, termasuk kapallap (tentu saja).HarperCollins

“Rumah saya adalah tempat selamat saya, ia menghembus nafas saya, ia adalah tempat perlindungan saya dari ribut,” Gaines berkongsi baru-baru ini dalam kenyataan akhbar daripada penerbit. “Terlepas dari iman dan keluarga saya, tidak ada yang lebih berharga atau penting untuk kesejahteraan saya daripada cara keluarga saya merasa ketika kami berada di rumah. Dan sebab saya melakukan semua perkara yang saya lakukan adalah kerana saya sangat mahukan ini untuk semua orang. “

The Gaineses bukanlah orang asing untuk menulis dan menerbitkan buku-buku (dan mencintai).

“Kisah Magnolia,” ditulis bersama suaminya, Chip Gaines, memukul senarai penjual The New York Times pada tahun 2016. Dan buku masakannya, “Magnolia Table: A Collection of Recipes for Gathering” telah terbang dari rak sejak ia dilepaskan pada bulan April.

Joanna Gaines dan Chip Gaines bercakap tentang buku masakan baru, bayi No. 5

Apr.24.201805:39

“Jadual Magnolia: Pengumpulan Resipi untuk Perhimpunan” oleh Joanna Gaines, $ 15, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

“Jadual Magnolia” oleh Joanna Gaines

$ 18Amazon

Memoir Chip Gaines, “Capital Gaines: Things Smart I Learned Doing Stupid Stuff,” juga merupakan penjual terbaik kebangsaan pada Oktober lepas, jadi kami menjangkakan perkara-perkara besar dari Joanna yang kita cintai.

Dia bersenang-senang “mendapat pukulan yang sempurna” pada bulan Ogos apabila dia berkongsi pandangan mengintip di beberapa reka bentuk yang akan datang.

Buku ini tidak akan dikeluarkan secara rasmi sehingga 6 November, tetapi kini boleh didapati untuk pra-pesanan.

“Homebody: Panduan untuk Mencipta Ruang yang Anda Tidak Pernah Mengambil,” $ 20- $ 40, Amazon

“Homebody” oleh Joanna Gaines

$ 20Amazon

Kita tidak boleh menunggu untuk membacanya!

Joanna Gaines menyambut Jenna Bush Hager ke dapurnya

Mei.16.201804:26