Itulah sebabnya remaja sedang melakukan pukulan foto yang rumit di kedai kraf

Anda akan dimaafkan kerana memikirkan bahawa gambar pada halaman Instagram Morgan Beck yang berusia 18 tahun sebenarnya dari majalah.

Tumbuh-tumbuhan yang subur menghilangkan wajahnya, menjadikannya kelihatan seolah-olah dia berpose di taman yang indah untuk penyebaran Vogue. Tetapi jika kamera itu untuk mengosongkan beberapa kaki, anda akan melihat remaja dari Grey, Georgia yang berpose di bahagian bunga kedai Lobby Hobby.

Itulah sebabnya remaja sedang melakukan pemotretan foto di kedai kraf

Feb.28.201800:52

Pukulan itu merupakan sebahagian daripada cabaran yang menyeronokkan yang berlaku di media sosial, di mana orang (kebanyakannya remaja) merakam foto di kedai kraf dan menjadikannya kelihatan seperti di tempat lain.

Beck bekerja bersama kawan fotografernya, Sierra Horsting, 19, untuk membuat gambar, mengambil kira-kira sejam untuk mengatur bunga palsu untuk menubuhkan tembakan hanya betul.

Sierra adalah pergi ke gadis untuk gambar !!! #hobbylobbychallenge

Jawatan yang dikongsi oleh @ morganbeck__ pada

“Bahagian paling sukar cuba untuk mendapatkan kedudukan yang tepat untuk menangkap gambar yang sempurna,” Beck memberitahu HARI INI. “Ia lebih sukar daripada yang kelihatan.” Salah satu cabaran terbesar? Memastikan tumbuhan menutup rak.

#hobbylobbychallenge dengan @ kayle.moore_ & @b_schweiger ���� #TaylorMiltonPhotography

Satu jawatan yang dikongsi oleh Taylor Milton (@tmilton_photography) pada

Terdapat juga pencahayaan untuk dipertimbangkan dan kadang-kadang juga perlu berurusan dengan semua gambaran yang keliru dari pelanggan dan menyimpan pekerja.

Saya sangat seronok dengan cabaran ini! Anda semua patut mencubanya! #hobbylobbychallenge

Satu jawatan yang dikongsi oleh Erin G (@actingalpaca) pada

sooo i mencabar diri saya ke #HobbyLobbyChallenge hari ini ���� (ya, semua ini telah diambil di kedai)

Jawatan yang dikongsi oleh e l e x i s. (@ elexis.23) pada

Tetapi itulah sebabnya mereka menyebutnya cabaran – dan banyak foto yang ditandai #HobbyLobbyChallenge dan #MichaelsChallenge mempunyai beberapa hasil yang mengesankan.

Idea itu berlaku apabila Kelsey Maggart dari 22 tahun, Columbia City, Indiana, pertama kali menulis satu siri foto yang diambil di Hobby Lobby, yang kemudiannya dibahagikan secara meluas.

“Rakan saya dan saya datang dengan idea untuk menembak di bahagian bunga hanya kerana kami suka menembak di tempat yang tidak biasanya kami akan menembak,” kata Maggart pada hari ini, sambil menambah bahawa mereka tidak pernah bermaksud ia akan menjadi virus atau menjadi cabaran sebenar.

“Ia begitu mengagumkan betapa ia tersebar dan bagaimana orang melakukannya kerana kami,” katanya.

Loading...