Ini bau $ 8 menghilangkan semburan adalah rahsia saya untuk berbau segar sepanjang hari

Sesetengah perkara selalu bau. Kotak makan kanak-kanak tadika, peralatan sukan sekolah tinggi, tempat kegemaran anjing di atas sofa, pakaian selepas makan di restoran berasap … dan senarai itu berlangsung.

Di mana saya berasal dari Louisiana, Tex Mex hampir seperti agama. Tetapi, lawatan mingguan ke menyelam kegemaran saya untuk margaritas, enchiladas dan guacamole sering mencipta bau tertentu yang berlama-lama di rambut saya selepas saya membayar bil.

Saya digunakan untuk merancang strategi Tex Mex selepas menjalani latihan atau pada suatu hari saya tahu saya tidak akan berteman, jadi saya dapat dengan cepat pulang ke rumah untuk mandi panjang. Kemudian, saya mendapati bau ajaib ini menghilangkan semburan.

Berlaku adalah hari-hari berlari untuk menukar blaus atau mencuci rambut untuk menghilangkan bau busuk fajita.

Lihat: Gelombang Pembersih Bau Segar Segar. Ia topeng bau apa-apa. Dan, saya maksudkan apa-apa – makanan hibachi, kedai haiwan kesayangan, asap rokok, pasar ikan, cookouts. Ia juga hebat untuk bau isi rumah yang biasa dan kemalangan haiwan kesayangan.

Segar Wave Odor Removing Spray, $ 8, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Segar Wave Odor Removing Spray

$ 8Amazon

Beberapa spritzes membuat bau pakaian saya seperti salib antara spa dan bilik mandi yang dibersihkan dengan Pine Sol. Ia selamat untuk digunakan pada pakaian, upholsteri, tong sampah, bagasi dan banyak lagi. Cuba resipi yang benar-benar salah? Tiada masalah! Saya juga memberikan rambut saya sedikit semburan kecil jika saya mahu menyelamatkan nyawa saya selama satu hari lagi. Dibuat dengan hanya air dan minyak semula jadi, ia juga kanak-kanak dan mesra alam.

Saya menyimpan botol semburan di bawah sinki saya pada setiap masa, kerana saya tidak tahu bila bau busuk mungkin menyerang. Walaupun saya tidak mencubanya secara peribadi, Fresh Wave juga membuat sedikit bau lain yang menghapuskan produk juga.

Fresh Wave Odor Removing Gel Special Value 2 Pack, $ 25, Amazon

Gelombang Bau Bau Menghilangkan Gel Istimewa 2 Pack

$ 25Amazon

Gelombang Segera Berterusan Keluaran Pembungkus Bau, $ 10, Amazon

Gelombang Segera Berterusan Keluaran Pembungkusan Bau

$ 10Amazon