Ini adalah tempat terbaik untuk membeli permaidani untuk rumah anda 2018

Tiada apa-apa yang membawa bilik bersama-sama seperti corak di bawah kaki anda!

Kami suka permaidani kawasan untuk transformasi segera ruang kegemaran anda – baik di dalam dan di luar. Dan kita tidak bersendirian dalam sentimen kita. Kami telah mendengar dari penghias atas bahawa permaidani hebat boleh menjadi sumber inspirasi yang sempurna untuk nilai hiasan seluruh ruangan.

Kami berpaling kepada Donna Garlough, pengarah gaya Joss & Main dan penulis “Rumah Anda, Gaya Anda,” untuk panduan kecil.

“Orang ramai cenderung berfikir lebih awal tentang warna dan corak, tetapi mengingat ukuran awal adalah kunci. Salah satu kesilapan yang paling mudah dibuat ialah membeli permaidani kawasan yang terlalu kecil, kerana ia boleh memotong ruang secara visual,” kata Garlough. Sementara itu, “karpet yang lebih besar, dapat menangkap perabot bilik dan menarik mata di lantai, mengikat semuanya bersama-sama dan membuat ruang merasa lebih luas dan lengkap. Sebaik sahaja anda telah berukuran lebih baik untuk ruang anda, lebih mudah untuk memilih dari kalangan banyak gaya yang datang dalam saiz itu. “

Dan ingat bahawa beberapa permaidani lebih mudah dibersihkan daripada yang lain.

“Wool adalah klasik dan secara semulajadi tahan kotoran, dan anda boleh menghapuskan kebanyakan tumpahan dengan air, besar, kotoran gelap memerlukan pembersihan profesional. Permadani kapas dapat menunjukkan kotoran sedikit lebih mudah, tetapi mereka juga dapat dibuang ke dalam basuhan, yang bahan sintetik seperti polipropilena atau akrilik, yang popular kerana mereka menawarkan rupa karpet bulu berumbai atau berumbai pada harga yang lebih rendah, boleh dibersihkan seperti kain karpet bulu, tetapi bergantung pada bahan, mereka mungkin memerlukan khusus pelarut.Sentiasa cari arahan penjagaan untuk permaidani anda sebelum mencuba produk pembersihan baru, kerana ia boleh menjejaskan warna atau tekstur, “nasihat Garlough.

Dan pakar gaya Chassie Post mengambil menyelam jauh ke dalam dunia permaidani kawasan untuk melancarkan beberapa pilihan yang hebat.

1. Amazon

Sukar untuk mengambil penglihatan di mana pencinta hiasan rumah lain membeli. Dari reka bentuk Maghribi menjadi monochromatic dan shaggy, senarai penjual terbaik Amazon menyediakan beberapa idea hebat. Berikut adalah mengintip beberapa kegemaran mereka.

Ottomanson Paterson Collection Kontemporari Maroko Trellis Design Area Rug, $ 29 (biasanya $ 50), Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Ottomanson Paterson Collection Moroccan Trellis Design Area Rug

$ 29Amazon

Permaidani neutral ini berlaku dengan apa-apa hiasan dan mempunyai corak yang cukup untuk menjaga perkara yang menarik.

Safavieh Adirondack Collection Ivory and Silver Oriental Vintage Area Rug, $ 140, Amazon

Safavieh Adirondack Collection Ivory And Silver Oriental Vintage Area Rug

$ 140Amazon

Permaidani ini menggabungkan reka bentuk Oriental tradisional dengan palet moden dan neutral untuk bekerja di hampir mana-mana ruang.

Lochas Soft Indoor Modern Rug, $ 26, Amazon

Lochas Soft Indoor Modern Indoor Rug

$ 26Amazon

Kami mengiktiraf trend di sini dengan neutral! Berikut adalah satu lagi pilihan yang mewah dan moden dalam go-with-anything grey. Tetapi anda juga boleh mendapatkan jazzy dengan beberapa pakaian dalam gaya yang sama, yang boleh menjadi menyeronokkan untuk bilik kanak-kanak atau bilik kanak-kanak-di-hati.

Kerosakan Krim Kawasan Krim, $ 140, Amazon

Rug Kawasan Krim Teruk

$ 140Amazon

Permaidani kawasan cantik ini adalah mengambil segar pada permaidani gaya tradisional Oriental dengan latar belakang bunga moden dan lapisan cetakan Parsi yang tertekan. Plus, ia datang dalam banyak warna sejuk seperti perak dan tentera laut.

Iron Gate Handspun Jute Area Rug, $ 25, Amazon

Gerbang Besi Handspun Jute Area Rug

$ 25Amazon

Kami suka permaidani kawasan serat semulajadi seperti jut. Ia sangat tahan lama dan menyediakan palet neutral untuk menghias.

Ottomanson Royal Collection New Oriental Oriental Area Rug, $ 45 (biasanya $ 50), Amazon

Ottomanson Royal Collection New Oriental Oriental Area Rug

$ 45Amazon

Permaidani bergaya Oriental ini dibebankan sebagai “baru” tradisional dengan mengambilnya yang bermasalah pada asalnya. Ia juga terdapat dalam cara warna kelabu gelap dan kelabu yang moden yang sesuai dengan sebarang hiasan.

Unik Loom Sofia Collection Blue Area, $ 69 (biasanya $ 78), Amazon

Unik Loom Sofia Collection Blue Area Rug

$ 69Amazon

Kami suka corak yang kelihatan seperti vintage dan, dengan itu, melakukan persembahan Amazon. Permaidani ini terasa segar dan sejuk dan menambah pukulan ke bilik atau beranda anda.

Safavieh Faux Silky Ivory Area Rug, $ 24, Amazon

Safavieh Faux Silky Ivory Area Rug

$ 24Amazon

Bulu palsu mewah adalah pilihan yang tidak pernah pergi-salah-dekorasi bijak-bijak dan merasakan seperti yang menyenangkan di bawah kaki. Jangan takut untuk pergi lebih besar untuk glamor segera!

2. Walmart

Anda akan tahu bahawa anda berada di rumah ketika kaki anda salah satu permaidani dari Walmart. Corak terang dan tekstur semulajadi membuat ruang tambahan yang menarik.

Affinity Home Collection Eco Natural Cotton Border Rug Rug, $ 22 +, Walmart

Rangkaian Koleksi Affinity Home Rug

$ 22Walmart

Permaidani serat semulajadi seperti pilihan jut-dan-kapas ini adalah neutral kegemaran. Mereka menghadapi trafik yang berat, kanak-kanak dan haiwan peliharaan sambil berdiri untuk gaya tanpa kompromi.

Mainan Sadie Rug, $ 30, Walmart

Mainan Sadie Rug

$ 30Walmart

Medali merah jambu dan merah menghiasi reka bentuk dinamik ini – ia pasti meletakkan beberapa pep di bawah langkah anda!

Rumah dan Taman yang lebih baik Bright Global Diamonds Cetak Kawasan Rugs atau Runner, $ 22 +, Walmart

Rumah dan Taman yang Lebih Baik Berlian Global Percetakan Berwarna Indah

$ 22Walmart

Ini permaidani yang bahagia dan berwarna-warni dari Better Homes and Gardens Collection adalah kemas kini moden kepada gaya Maghribi Beni Ourain yang paling popular.

3. Pasaran Dunia

Corak dan warna berlimpah di Pasar Dunia! Dari ikat ke paisley ke geometri, permaidani pembuatan pernyataan ini akan membawa bilik anda ke peringkat seterusnya.

Black Geo Chindi Reversible Amarah Area Rug, $ 20, World Market

Black Geo Chindi Reversible Amarah Area Rug

$ 20Pasar Dunia

Kami suka bagaimana permaidani ini menawarkan banyak warna dan geometri.

Ikat Tufted Foley Area Rug, $ 75, World Market

Ikat Tufted Foley Area Rug

$ 75Pasar Dunia

Kita tidak boleh mendapatkan motif reka bentuk ikat. Cara warna ungu ini adalah pembuat bilik.

4. Wayfair

Wayfair menawarkan pemilihan karpet hebat – dari geometri monochromatic kepada pola stitch gaya berwarna-warni dan bahkan kain karpet yang ditenun.

Alcott Hill Catherine Natural / Ivory Area Rug, $ 35 (biasanya $ 39), Wayfair

Alcott Hill Catherine Natural Ivory Area Rug

$ 31Wayfair

Permaidani semulajadi bilik tanpa menarik terlalu banyak perhatian dari ciri-ciri reka bentuk yang lain. Plus ianya mudah dibersihkan!

Hector Grey / White Area Rug, $ 47, Wayfair

Hector Grey / White Area Rug

$ 48Wayfair

Reka bentuk ini memajukan motif utama Yunani dan datang dalam beberapa saiz.

5. Hayneedle

Jalur, kulit dan ikat menarik mata kami di Hayneedle. Reka bentuk yang benar-benar inovatif ini mengambil ruang dari menjemukan hingga hebat!

nuLOOM Vintage Reiko Indoor Area Rug, $ 47 +, Hayneedle

nuLOOM Vintage Reiko Indoor Area Rug

$ 49Hayneedle

Permadani yang dicelup adalah trend yang besar pada hari ini dan kami suka bagaimana ketepuan warna yang tinggi memberikan pandangan kontemporari kepada reka bentuk tradisional.

Tayse Garden City Indoor / Outdoor Area Rug, $ 41 +, Hayneedle

Tayse Garden City Indoor / Outdoor Area Rug

$ 41Hayneedle

Permaidani jalur laut dalam / luaran ini menawarkan gaya dengan daya tahan. Dibuat dengan polipropilena (kata mewah untuk plastik), permaidani ini sukar dan boleh mengendalikan unsur-unsur dan haiwan kesayangan anda.

6. Bed Bath & Beyond

Pilihan dalaman / luaran di Bed, Bath & Beyond akan meningkatkan teras, ruang tamu atau bilik keluarga anda. Tahan lama dan bergaya, permaidani yang bergaya ini membawa makna baru kepada fleksibiliti.

Miami Strip Perbatasan Dalam / Outdoor Rug di Beige Multi, $ 30, Bed Bed & Beyond

Perbatasan Miami Perbatasan Dalaman / Luaran

$ 30Bed Bath & Beyond

Batas bergaris tropika yang diilhamkan oleh Miami menghiasi karpet kawasan berasaskan neutral ini dan menawarkan gaya tahan lama, sama ada di dalam atau di luar

Couristan Afuera Yacht Club Indoor / Outdoor Rug in Sea Mist, $ 64, Bed Bath & Beyond

Kelab Kerusi Couristan Afuera Yacht Indoor / Outdoor Rug

$ 64Bed Bath & Beyond

Strip kabut laut yang lembut membuat pondasi yang sejuk dan tajam untuk teres atau teres anda.

Fab Habitat World Collection Valencia Indoor / Outdoor Rug, $ 52 +, Bath Bed & Beyond

Fab Habitat Valencia Permaidani Dalaman / Luaran

$ 52Bed Bath & Beyond

Satu lagi permaidani luaran yang kelihatan seperti di rumah di ruang makan, ini adalah jawapan yang hebat dan tahan lama yang mampu menghias apa-apa ruang.

7. Pier 1

Dari reka bentuk plastik lasak dan bergaya yang bekerja di dalam atau di luar, kepada gaya mewah, mewah dan dicelup, Pier 1 mempunyai permaidani untuk setiap lokasi.

Mae Overdyed Fuschia Rug, $ 50 + (biasanya $ 100 +), Pier 1

Mae yang berlebihan Fuchsia Rug

$ 50Jeti 1

Trend permaidani yang dicelup adalah sangat popular dan berkesan untuk membawa warna yang sangat tepu ke dalam campuran hiasan anda.

8. Sasaran

Sama ada warna, corak atau kedua-duanya yang anda cari, Target juga mempunyai pengelasan dinamik karpet kawasan yang hebat untuk memenuhi sebarang keinginan menghias.

Safavieh Emery Rug, $ 55 (biasanya $ 65), Target

Safira Emery Rug

$ 55Sasaran

Lebih banyak jalur dalam biru berdebu klasik dari Safavieh. Adakah kita menyebut betapa kita suka jalur?

Safavieh Charli Rug, $ 64 (biasanya $ 75), Sasaran

Safavieh Charli Rug

$ 64Sasaran

Ini Maghribi mengambil karpet gaya Beni Ourain telah menjadi trend utama selama beberapa tahun sekarang dan nampaknya karpet pilihan untuk blogger yang bergaya.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 11 Julai 2017 di TODAY.com.