Ingin menjual? 7 DIY yang akan meningkatkan nilai rumah anda

Sesiapa yang pernah memulakan pengubahsuaian rumah mempunyai soalan yang sama: Bagaimana mungkin saya mendapatkan wang saya semula apabila saya menjual?

Nasib baik, terdapat beberapa projek yang akan dibayar dalam jangka masa panjang. Scott McGillivray, tuan rumah “Pendapatan Harta” Rangkaian DIY, berkongsi idea renovasi yang tidak akan memecah bank, tetapi akan pasti membawa masuk beberapa dolar tambahan.

5 Pengubahsuaian DIY yang menambah nilai ke rumah anda

Apr.01.201305:14

Lekapan bilik mandi

Perkakasan baru di bilik mandi serta-merta mengemas kini rupa dan nuansa ruang, jadi gunakan keran, pancuran mandian dan lampu untuk melengkapkan lekapan bilik mandi anda. Hanya pastikan untuk memeriksa bagaimana faucets dan showerhe adalah SEBELUM membeli, dan semak panjang waranti.

BERKAITAN: 5 peningkatan rumah yang boleh anda lakukan pada hujung minggu ini

Radiator menyamar dengan cepat

Cepat semula dengan nyaring seperti radiator di dalam bilik dengan membuat penutup mudah untuk menyamar. Perlindungan DIY tersuai boleh direka untuk memenuhi ruang anda ATAU anda boleh memesan satu generik. Mereka datang dalam pelbagai gaya dan warna. Sarung boleh digunakan sebagai perabot tambahan. Jika membeli satu, mereka mampu dimulakan pada $ 60.

Membina ciri bilik

Pertimbangkan untuk menambah lantai ke dinding. Idea yang tidak konvensional itu menambah watak ke bilik dan menawarkan dinding ciri segera. Anda boleh menggunakan papan yang direka bentuk untuk pemasangan yang mudah, dan juga melihat pilihan-pilihan kulit. Lantai dilengkapi dengan sistem pemasangan klik segera glueless, menjadikannya mudah dan cepat.

BERKAITAN: Di Rumah dengan HARI INI: Harta Brothers mengalu-alukan anda ke pad berkongsi mereka

Keluarkan siling popcorn

Dengan mengeluarkan siling popcorn, anda meningkatkan nilai rumah anda dan menghilangkan rumah anda dari “ketinggalan zaman”. Satu nota penting: Jika popcorn ditambahkan sebelum tahun 1979, dapatkan ujian untuk asbestos.

Untuk mengeluarkan popcorn, mula-mula sediakan bilik dengan mengeluarkan perabot dan letakkan kain drop di lantai. Sembur siling dengan air (sprayer taman yang terbaik), dan biarkan ia duduk selama 15 minit. Potong siling dengan pengikis siling atau pisau dempul · Menggunakan panjang, walaupun sebatan, ia harus mengikis langsung!

Puncak di atas trim

Inilah trik kegemaran: Tambah trim ke sarung tingkap biasa. Ia akan menambah nilai, meningkatkan rupa bilik dan membantu rumah menjual lebih cepat.

Ukur tetingkap anda-dan ukur lagi. Pembelian MDF acuan (saiz dan gaya berbeza). Potong tingkap yang paling besar terlebih dahulu, kemudian gunakan semula serbuk untuk tingkap yang lebih kecil. Sentiasa mengisi lubang kuku sebelum melukis.

Peningkatan rumah DIY: Memasang pelari tangga, pencetakan mahkota

Ogos.06.201504:34

Cabut rayuan

Anda mahu pembeli mencintai rumah anda dari luar. Jika perkakasan pintu depan anda sudah ketinggalan zaman, pertimbangkan lukisan itu. Perkakasan dikemas kini menawarkan rasa yang terbuka dan menarik.

Unit storan DIY

Pembeli rumah sentiasa mencari jalan untuk memaksimumkan ruang mereka. Dengan membuat unit storan anda sendiri di tempat-tempat sparce, ia menawarkan penggunaan ruang yang baru untuk melihat dan berfungsi. Angkat papan manik dalam lembar pra-potong, tambah laci yang telah dibuat dan batang lanjutan. Mereka adalah cara mudah untuk membuat cubby mudroom anda sendiri.