Ibu bapa mencipta semaian bertemakan Harry Potter yang ajaib

Mengambil halaman dari siri Harry Potter yang dikasihi, ibu bapa Illinois ini mencipta ruang bertemakan Harry Potter yang bertenaga untuk anak lelaki mereka yang berusia tujuh bulan, Finley.

Kristi Lee Photography

Kaycee dan suaminya, Casey berkongsi nama yang sama. Tetapi mereka tidak selalu menyelaraskan tentang tapak semaian yang dimakan Potter. Ketika Kaycee pada awalnya enggan berkomitmen untuk konsep itu, semangat suami untuk semua perkara Potter mengguyurnya.

Kristi Lee Photography

Kini, bilik totulah memancarkan misteri dan sihir dunia J.K. Rowling, dengan dinding kastil yang kelihatan tulen, dan banyak rujukan Potter yang dibuang ke seluruh tapak semaian.

Kristi Lee Photography

Keluarga itu tidak berhemat dengan butiran hiasan, seperti empat bendera dari rumah Hogwarts, dan lukisan watak dan detik-detik dari siri itu, termasuk Dumbledore dan Dobby, elf rumah yang popular.

Kristi Lee Photography

BERKAITAN: Peminat perkahwinan ‘Harry Potter’ bertema peminat dan skeptis dengan suasana ajaib

Kristi Lee Photography

Bahagian kegemaran Kaycee di dalam bilik adalah tingkap-tingkap mural dicat, yang mencipta pemandangan ajaib dari buaunya.

Kristi Lee Photography

Lukisan berbingkai dan dinding mural dicipta oleh rakan keluarga, artis Nate Baranowski. Dia mencipta karya ajaib hanya dalam masa lima hari!

Lihat perkahwinan bertemakan ‘Harry Potter’ pasangan ini

Mei.09.201600:40