Hati orang ramai! 7 resipi koktel besar untuk majlis percutian

Cabut mangkuk punch! Mengambil tekanan dari percutian yang menghiburkan dengan mencipta minuman tandatangan (atau dua!) Yang dapat melayani tetamu. Berikut adalah tujuh resipi koktail besar untuk mencuba, dari klasik percutian hingga ciptaan mengejutkan.

Besar-batch holiday cocktail recipes
Antara Naps di Serambi

1. Pesta percutian Champagne: Kerana sampanye adalah asas pukulan merah jambu ini dari Antara Naps di Serambi, ia menjadikan ramuan sempurna untuk malam Tahun Baru bash.

Besar-batch holiday cocktail recipes
Gimme Beberapa Oven

BERKAITAN: 4 koktail percutian rendah kalori yang anda perlukan untuk mencuba dari Joy Bauer

2. Wain mulled: Buat Gimme Beberapa Wain Oven yang dimanjakan wain dalam periuk perlahan untuk usaha yang lebih kurang musim ini sibuk.

Besar-batch holiday cocktail recipes
Willow Arlen / Akan Masak Untuk Rakan-rakan

3. eggnog buatan sendiri: Eggnog adalah kegemaran percutian yang sempurna, dan berfungsi dengan baik apabila dihidangkan dari mangkuk besar yang besar. Akankah Cook untuk resipi Kawan dapat berkembang setinggi kumpulan anda.

Besar-batch holiday cocktail recipes
Memasak dirempuh

BERKAITAN: Poinsettia Cocktail sesuai untuk kendi percutian anda

4. White Christmas sangria: Cranberry dalam sangria putih dari Cooking Stoned membuat persembahan yang cantik di dalam mangkuk kaca besar.

Besar-batch holiday cocktail recipes
Mentega dengan Sebiji Roti

5. Cider apel karamel spider: Minuman panas dari Butter With Side of Bread ini berfungsi dengan baik untuk semua orang ramai-biarkan orang dewasa berselera dengan minuman keras secukup rasa. Jangan lupa untuk mengeluarkan sebatang krim cambuk dan sebotol sos karamel bagi tetamu untuk memakai sentuhan kemasan!

Besar-batch holiday cocktail recipes
Membuat Lemonade

6. Pukulan Krismas: Jus Cranberry memberikan pukulan mudah ini dari Membuat Lemonade warna perayaannya – dan sebotol champagne memberikannya. (Gantikan soda limau-limau untuk sentuhan perawan.) Gunakan musim bunga rosemary sebagai hiasan wangi.

Besar-batch holiday cocktail recipes
Kacang Sweet dan Saffron

BERKAITAN: Adakah musim ini menjadi janggal? Menavigasi litar parti percutian

7. Apple, pir dan delima sangria: Gunakan puding buah segar dalam resipi sangria buah ini dari Sweet Peas dan Saffron untuk pelengkap tambahan yang beraroma untuk buah mengambang yang berwarna-warni.

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada 20 Disember 2014 di TODAY.com.