Hari Kebangsaan! 11 hadiah ini boleh membantu sesiapa yang menekankan tekanan

Apa pun sebabnya, tekanan adalah fakta kehidupan yang tidak dapat dielakkan. Oleh itu, adalah idea yang baik untuk berkongsi Zen dengan mereka yang paling dekat dengan anda – terutamanya semasa cuti.

Perlu bantuan untuk memilih hadiah yang menenangkan dan menghiburkan? Dari sarung bantal sutra dan piyama selesa untuk bom mandian yang menenangkan dan lilin wangi, hadiah di hadapan dijamin memberi keluarga dan rakan-rakan yang tertekan apa yang mereka mahukan … beberapa ketenangan.

Celestial Silk 100 Percent Momme Mulberry Silk Charmeuse Pillowcase, $ 37, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Celestial Silk momme mulberry charmeuse pillowcase

$ 37Amazon

Sarung bantal sutera juga mewah. Plus, ia menghalang kedut, dan rasa sakit yang mengetuk kepala katil. Ia juga datang dibungkus dan bersedia untuk hadiah. Mimpi indah!

Khiel’s Sejak Set Set Masker Alam Alam 1951, $ 42 ($ 47 nilai), Nordstrom

Khiel’s Sejak tahun 1951 set masjid berkuasa alam

$ 42Nordstrom

Sesuai untuk hari spa di rumah, set ini adalah jemputan untuk memanjakan. Di dalam kotak yang cantik, anda akan dapati pelbagai jenis topeng muka yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti kunyit dan cilantro untuk menghidrat dan mencerahkan kulit. Sekarang, apa yang perlu anda lakukan ialah duduk dan berehat.

HUE Onesie Pajama, $ 20- $ 42, Amazon

HUE onesie pajama

$ 32Amazon

Jammies ini mempunyai ciri-ciri corak yang lembut dan kain lembut yang akan membuatkan anda selesa (tetapi tidak panas) sepanjang malam. Percayalah kepada kami apabila kami mengatakan bahawa anda tidak akan mahu mengeluarkannya.

BERKAITAN: Panduan hadiah hari ini mempunyai sesuatu untuk semua orang

Trapp No. 25 Lavender de Provence 7-ounce Limbah yang dibakar, $ 35, Amazon

Trapp No. 25 lavender de Provence menuangkan lilin

$ 35Amazon

Apabila datang untuk menetapkan suasana hati untuk tenang, jangan memandang rendah kekuatan aroma. Lilin soya soya ini akan mengisi bilik anda dengan aroma yang tidak dapat dinafikan dan santai dengan lavender segar dari Provence.

Koleksi Sephora Koleksi Green Tea Eye Mask, $ 5, Sephora

Koleksi Sephora Koleksi topeng teh hijau

$ 5Sephora

Fungsi ini seperti topeng lembaran, tetapi untuk peepers anda! Setiap patch gentian semulajadi disuntik dengan ekstrak teh hijau dan lidah buaya untuk menyegarkan, melicinkan dan mengurangkan bengkak di sekeliling mata. Plus, saiznya menjadikannya stoking yang ideal.

BERKAITAN: Topeng mata $ 10 ini adalah rahsia tidur malam yang lebih baik

Peace Yoga Zafu Meditation Cushion, $ 30, Amazon

Peace Yoga zafu meditation cushion

$ 30Amazon

Membuat kesedaran menjadi keutamaan? Apabila datang kepada meditasi, ia membantu untuk mempunyai kusyen yang selesa. Dan buckwheat-filled, round, cotton bolster adalah yang terbaik!

Kecantikan oleh Set Bubble Bath Bumi, $ 30, Amazon

Kecantikan oleh set hadiah bom mandian Bumi

$ 30Amazon

Selepas seharian, tidak ada cara yang lebih baik untuk berehat daripada dengan merendam yang menenangkan. Untuk pengalaman ultraluxurious, melemparkan fizzer terapeutik ke dalam tab mandi. Setiap bom mandi dibalut secara individu menggabungkan Epsom yang kaya mineral dan garam laut, tanah liat penyahtoksifikasi, koko berkhasiat dan butcher shea dan minyak pati aromatik.

Langria Bath Tray, $ 38, Amazon

Dulang mandi Langria

$ 38Amazon

Ia akan menjadi sangat sukar bagi kita untuk tidak membeli ini untuk diri kita sendiri. Kipas mandi ini dilengkapi dengan senjata laras, slot telefon pintar, pemegang kaca wain dan pendirian buku. Bayangkan betapa banyak masa ‘saya’ yang anda sayangi dengan khazanah kecil ini!

Sepasangnya dengan kusyen kusyen kusyen (ya, bantal) dan orang yang anda sayangi akan menjadi lambang zen.

Jaxx 6-Foot Cocoon, $ 229, Amazon

Kepompong Jaxx 6 kaki

$ 229Amazon

Jika semua yang anda mahukan adalah hadiah yang menyenangkan untuk menonton “Ini Kami,” kami mencadangkan kepompong yang menakjubkan ini. Ia $ 229 dan mempunyai 4.5 bintang yang dihormati di Amazon. Hanya ingat untuk membawa makanan ringan … sebaik sahaja anda menjejakkan kaki ke dalamnya, kami tidak boleh menjanjikan ia mudah untuk kembali.

Sunbeam Renue Tension Relief Pad Therapy Heat, $ 30, Amazon

Sunbeam Renue padat rawatan terapi haba terapi

$ 30Amazon

Jika orang yang anda sayangi juga memerlukan sedikit rasa sakit, pembalut leher ini boleh melakukan silap mata. Ia bersempadan dengan bentuk bahu atas mereka dan menyampaikan haba terapeutik yang menenangkan. Sesuai untuk ibu, sedih, nenek atau datuk.

Untuk sesuatu yang lebih bergaya, bungkus leher yang dipanaskan dengan panjang dalam kotak-kotak adalah cara untuk pergi (dan hanya $ 26)!

Minnetonka Alpine Sheepskin Moc, $ 56, Nordstrom

Minnetonka alpine sheepskin moc

$ 56Nordstrom

Adakah ada yang lebih selesa daripada selipar Minnetonka ini? Kami tidak fikir begitu.

BERKAITAN: Gwyneth Paltrow menggali ubat garam epsom kedai ubat ini