Duduklah dan berehat! 5 buaian buaian dan kerusi buaian

Walaupun anda mungkin memikirkan tempat tidur gantung sebagai kerusi tepi pantai, tempat duduk yang digantung telah berkembang menjadi perabot bergaya untuk pelbagai ruang.

“Hammocks, pods dan kerusi berayun menjadikannya mudah untuk menambah tempat duduk yang menyenangkan dan selesa di rumah anda,” kata Maria Hunt, editor pasaran di Houzz, yang menawarkan pelbagai pilihan tempat duduk bergoyang. “Kami melihat komuniti Houzz yang menggabungkan gaya ke dalam ruang dalaman dan luaran rumah mereka. “

Di luar, Hunt berkata buaian boleh menambah tempat duduk yang selesa untuk segalanya dari teres kontemporari ke geladak pantai pantai, sementara pilihan duduk tempat duduk dalaman boleh termasuk kerusi bakul tenunan di sudut bilik matahari, kerusi gelembung telus di loteng moden, atau buaian membaca yang selesa di dalam bilik kanak-kanak.

“Sebuah tempat tidur gantung mengatakan kelonggaran di musim panas. Sekarang, orang sedang membuat rumah sebagai selesa di luar, “kata Hunt. “Apabila anda menggantung buaian hammock, ia seperti membuat teres kecil di tengah-tengah ruang tamu anda.”

DIY salah satu tempat tidur gantung atau menggantung kerusi untuk menambah tempat duduk santai ke ruang luar anda musim panas ini – dan apabila cuaca berubah, bawa ke dalam rumah untuk dinikmati. Tidak pasti anda mempunyai pokok yang betul atau siling siling untuk menyokong tempat duduk yang digantung? Hammock berdiri dan pendirian kerusi swing boleh menyelesaikan sebarang masalah logistik.

Hammock linen berjalur

Pergi ke Rumah untuk Roost

Kain linen berjalur musim panas mencipta getaran sempurna untuk buaian mudah ini. Cukup mencipta “lengan” yang kuat pada setiap hujung segi empat tepat yang mana untuk mengikat tali tali untuk mengikat pada pokok atau jawatan anda. Dapatkan arahan di Going Home to Roost.

Dua-nada belayar tali buaian

Susu Reka Bentuk

Ini buaian moden nautik ditenun daripada tali belayar dalam corak geometri yang lebih kuat daripada tenunan tradisional tempat duduk. Anda boleh membuatnya dalam petang yang malas: Tindakan berulang-ulang menenun buaian ini hampir seperti zen sebagai meletakkannya. Dapatkan arahan di Design Milk.

Kerusi hammock kanvas

A Mess Indah

Retret manis ini boleh dibuat hanya dalam sehari. Cat reka bentuk tersuai anda sendiri pada sekeping kanvas dan kumpulkan sisinya dengan tali berat berat yang dilekatkan pada tongkat dowel yang kokoh untuk membuat tempat duduk yang kelihatan sama dalam rumah dan keluar. Dapatkan arahan di A Mess Indah.

Tergantung kerusi macrame

Clutter berkelas

Gunakan kemahiran Nenek anda mengajar anda untuk merangka kerusi menggantung ini. Bergaya dari pakaian dan tali hoola, anda boleh membuat kerusi unik ini sambil menonton rancangan TV klasik 1970-an untuk pengalaman yang benar-benar asli. Dapatkan arahan di Classy Clutter.

Gantung kain tempat tidur pinggan mangkuk

Pemikiran Merry

Mengubah kain titisan kanvas ke buaian yang ringan dan selesa dengan menghiasi dengan grommets, tali, dan trim berbingkai. Tambah bantal dan anda akan memetik al fresco dalam masa yang singkat. Dapatkan arahan di The Merry Thought.

Menghias luaran dengan anak-anak

Apr.21.201100:00

Ellen Sturm Niz adalah editor dan penulis yang berpangkalan di New York City dengan semangat untuk reka bentuk rumah. Ikuti dia di Twitter dan Pinterest.