Dijual: Faye Resnick yang dihiasi secara dramatik di Hollywood Hills

Pereka dalaman dan personaliti televisyen Faye Resnick telah menjual rumah Hills Hollywood yang dihiasi glamornya dengan harga $ 2.29 juta.

Faye Resnick's home, which she just sold, has a Federalist/New Orleans style.
Rumah Faye Resnick, yang baru saja dijual, mempunyai gaya Federalist / New Orleans.Hari ini

Kediaman bertingkat dua, di luar Sunset Strip, mempunyai balkoni atas di atas yang menghadap ke kolam renang dan kebanyakannya perabot putih yang memberikannya kelihatan bergaya, berjenama. Penyenaraian yang dipegang oleh Agensi Mauricio Umansky dan anak tirinya, Farrah Aldjufrie, mengatakan bahawa bahagian luarnya mempunyai gaya “Federalist / New Orleans”, sementara pedalaman adalah “Perancis / tradisional.”

Sesiapa yang menamakan “The Real Housewives of Beverly Hills” tahu bahawa isteri Umansky, Kyle Richards, berteman dengan Resnick dan alasan penampilannya dalam siri ini. Sebelum kejayaan TV realiti, Resnick dikenali kerana peranannya dalam O.J. Percubaan Simpson dan kemudian memberitahu-semua penjual terbaik.

Rumah yang dijual baru-baru ini terletak di tempat berlipat ganda dan meliputi 2,567 kaki persegi dengan tiga bilik tidur, empat bilik mandi dan tiada kekurangan chandelier. Foto penyenaraian almari menunjukkan koleksi kasut dan beg tangan yang sangat mengagumkan.

The home features hardwood floors and an open floor plan.
Rumah ini mempunyai lantai kayu keras dan pelan lantai terbuka.Hari ini

Resnick membeli rumah pada tahun 2012 dengan harga $ 1.605 juta dan menghias semulanya, menggantikan kabinet kayu lama dan perabot gaya La-Z-Boy dengan marmar Carrera dan perabot rasmi dalam warna putih dan emas.

Lihat lebih banyak foto di blog Zillow.

Lagi dari Zillow:

  • Beverly Hills Housewife Kyle Richards Membeli Golf Golf Retreat
  • Zac Efron Menjual Mid-Century Klasik
  • Rumah Bekas LA Heath Ledger untuk Dijual

Emily Heffter, seorang wartawan dan penulis untuk Zillow Blog, merangkumi hartanah selebriti, sifat luar biasa, dan topik hartanah lain. Baca lebih lanjut mengenai kerjanya di sini.