Di Rumah dengan HARI INI: Katie Lee memberikan lawatan ke dapur Hamptons

Katie Lee suka memasak dan menghiburkan – pada rancangan Rangkaian Makanannya, “The Kitchen,” dan di rumah di Watermill, New York. Sekarang, dia dijemput HARI TODAY untuk mendapatkan lawatan ke dapur peribadinya.

Ambil tur 3-D:

Gunakan tetikus untuk membimbing jalan anda melalui ruang dan klik pada kalangan untuk video dan butiran tambahan.

Petua Pro: Gunakan set VR atau kadbod VR kadbod anda untuk pengalaman yang sepenuhnya mendalam.

“Dapur itu pasti bilik yang paling banyak digunakan di rumah saya,” kata Lee kepada TODAY Home. Tetapi berdasarkan bilik yang bersih dan teratur, anda tidak semestinya akan tahu. Salah satu perkara pertama yang anda perhatikan ialah betapa rapi dan putih ruang itu – dan itu dengan reka bentuk.

Lawati dapur luar Katie Lee di Long Island

Ogos.03.201703:45

“Saya suka menyimpan kaunter dapur saya dengan jelas, saya cenderung berfungsi lebih baik apabila kurang kekacauan. Saya suka dapur yang sangat bersih dan apabila saya memasak saya cuba membersihkan ketika saya pergi,” katanya..

Katie Lee's kitchen
Anda tidak akan merasa kacau di dapur Katie Lee!Claudia Sintigo / HARI INI

Walaupun dia suka dinding putih dan keluli tahan karat, bahagian kegemaran Lee adalah pelan lantai terbuka – sebab dia mengutip untuk membeli rumah itu di tempat pertama. “Ia adalah dapur terbuka yang bagus yang menuju ke ruang tamu, jadi jika saya mempunyai orang … saya boleh memasak, kita boleh bercakap, kita boleh makan, minum, ia benar-benar bahagian terbaik rumah.”

Katie Lee's house
Pelan lantai terbuka sangat bagus untuk menghiburkan.Claudia Sintigo / HARI INI

Para koki, tuan rumah TV dan penulis buku masak mengakui bahawa ketika dia suka menghibur, dia lebih suka memiliki lebih sedikit koki di dapur.

“Saya lebih suka memasak dengan sendirinya, (tetapi) orang selalu datang dan nongkrong di dapur. Jadi, saya cuba melakukan lebih banyak masa sebelum ini supaya saya benar-benar meletakkan sentuhan kerana saya tidak dapat menumpukan perhatian apabila semua orang berada di sekitar saya ingin bercakap dan menjadi sebahagian daripada parti dan kemudian saya lupa menambah pasli atau saya membiarkan sesuatu dibakar. “

Katie Lee
Sekiranya apa-apa sisa memukul tanah, anak anjing Lee, Gus, berada di sana untuk membantunya.Claudia Sintigo / HARI INI

Ketika datang ke alat masak mewah, Katie berkata pemproses makanan mini adalah alat yang paling banyak digunakannya. “Saya fikir hartanah dapur sangat berharga, jadi ada sesuatu yang perlu melakukan pelbagai fungsi bagi saya untuk memberikannya kepada laci saya.”

Bilik kegemaran Dr. Oz: Ruang bawah tanah yang menakjubkan (dengan gelanggang bola keranjang sendiri!)

Jul.12.201703:56

Gadget mewah di samping, Katie menegaskan satu set alat asas yang baik adalah semua yang anda perlukan untuk menjadi tukang masak yang baik. “Betul, anda memerlukan tiga pisau: pisau tukang masak, pisau paring dan pisau roti,” katanya. Kemudian anda memerlukan beberapa periuk dan kuali yang berat, mangkuk kayu, spatula, papan pemotong dan beberapa tongkat, dia mencadangkan. Sebaik sahaja anda mempunyai alat teras itu, “maka anda boleh melakukan apa sahaja!”