Di mana untuk merebut hiasan rumah Halloween untuk $ 30 atau kurang

Ia pertengahan Oktober dan anda telah siap sepenuhnya untuk masuk ke dalam semangat Halloween – tetapi pada harga. Lihat panduan kami kepada tempat yang paling berpatutan – dan masih bergaya – dalam talian untuk hiasan rumah Halloween.

Plus Plus World Market

Kos Plus World Market
Hari ini

Biasanya pertaruhan yang hebat untuk hiasan bermusim dan bercuti bajet yang mesra, Cost Plus World Market mempunyai pelbagai keping Halloween yang dapat melihat lebih banyak buatan sendiri daripada menghasilkan besar-besaran. Lihat botol ramuan ini, kurang daripada $ 30 untuk satu set tiga atau pemegang lilin tiang hitam yang menatap $ 14,99.

Sasaran

Sasaran
Hari ini

Sasaran adalah jackpot hiasan rumah Halloween yang berharga tinggi. Spanduk burlap yang bergaya ini akan menggantung di atas pintu depan atau di atas mantel. Potongan yang boleh digunakan juga bersinar dengan lampu LED – sambil menambah keseronokan pada paparan waktu malam – dan harga hanya $ 18.

Sur La Table

Sur La Table
Hari ini

Sur La Table tidak betul-betul dikenali sebagai pilihan bawah tanah murah, tetapi ia mempunyai keping Halloween yang menyeronokkan pada harga yang berpatutan (dan kualiti yang anda harapkan untuk bertahan untuk musim yang akan datang). Kami suka ini $ 15 Spider Web Runner Table yang boleh dipaparkan pada hampir mana-mana jadual di rumah anda. 

Etsy

Kapas Ridge Emporium
Cotton Ridge Emporium / Today

Etsy adalah tempat anda untuk hiasan DIY yang hebat, seperti ini $ 30 “kaki penyihir” (stoking boneka dalam kasut runcing). Dan untuk hanya $ 8, anda boleh menyelam siluet tetikus ini dalam stok kad atau vinil yang boleh digunakan semula. 

Elm Barat

Barat Elm
Hari ini

West Elm sentiasa menguruskan kelas hiasan rumah kami untuk cuti. Patung-patung tengkorak ini, yang terdapat dalam kristal, tembaga, batu sabun dan bahan lain, bermula pada $ 14. Kami suka bagaimana mereka kelihatan begitu menyeramkan tetapi juga mesra dekorasi. Alat Kaca X-Ray ini mempunyai kesan yang sama untuk pihak percutian.

Kmart

Sekiranya anda mencari asas-asasnya, anda pasti seperti pokok-pokok Kmart yang berharga mahal seperti lampu rentetan dalam warna Halloween. Dapatkan satu set 120 lampu dijual sekarang untuk $ 8.49. (Dan semasa anda ping, mungkin anda akan terinspirasi oleh koleksi hebat gumpalan gergasi).

Ciptaan Peribadi

Peribadi Creations
Hari ini

Pergi ke Penciptaan Pribadi untuk menjaringkan item percutian yang disesuaikan, seperti ini $ 24.99 doormat kucing hitam yang dilambangkan dengan nama keluarga anda untuk sambutan hangat yang lebih baik untuk trick-or-treaters dan tetamu parti.

Amazon

Skel-a-flamingos - Set of Two
OTC / Today

Amazon mempunyai pilihan besar hiasan Halloween di semua titik harga, dengan banyak yang layak untuk penghantaran cepat dan percuma Amazon Prime. Sebagai contoh, kita cukup terobsesi dengan perhiasan rumput kerangka. 

Versi artikel ini mula-mula muncul di iVillage.

Alesandra Dubin adalah penulis yang berpangkalan di Los Angeles dan pengasas blog rumah dan perjalanan 
Homebody in Motion. Ikut dia FacebookGoogle+ dan Twitter.