Dekorasi percutian ‘Kandyland-chic’ Kris Jenner sangat keterlaluan

Ia Kris-mas, er, maksud kami Krismas masa, dan anak perempuan Kardashian Kris Jenner telah melepaskan dirinya sekali lagi dengan hiasan.

Kris Jenner Christmas
Architectural Digest

Dalam video baru untuk Architectural Digest, bintang TV realiti dan wanita perniagaan memberi kami lawatan ke Calabasas, California, rumah dihiasi dalam hiasan percutian perayaan. Rakan pereka dan pelukis bunga Los Angeles Jeff Leatham merancang rupa yang mereka panggil “Kandyland-chic” tahun ini.

Kris Jenner, Marc Anthony, Jessica Chastain: Lihat di dalam rumah mereka yang mewah

Dis.19.201602:50

Lima buah evergreen berdiri di ruang besar rumah. Menurut Leatham, pasukan itu mengambil masa hampir 24 jam untuk menyalakan pokok-pokok Krismas kerana mereka mengikat setiap cawangan dengan lampu.

“Salah satu perkara yang menyeronokkan hanya membuat keputusan mengenai tema pokok itu kerana ia menetapkan nada untuk seluruh rumah,” kata Jenner. Tahun ini, dia mahu melakukan sesuatu dengan gula-gula, jadi Leatham meletakkan putaran merah dan putih peppermint besar-besaran di atas pokok.

Satu gergasi beruang logam dan kaca berwarna merah gergasi adalah hiasan kegemaran Jenner semua. Leatham menemuinya untuknya di Paris, dan cucunya Mason menamakan sekeping seni, “Krismas.”

Di luar rumah, pengunjung disambut oleh keluarga patung Nutcracker saiz kehidupan. Dekorasi lain di sekeliling rumah dengan mudah boleh dimiliki oleh galeri. Sebagai contoh, Leatham mencipta apa yang menyerupai pemasangan seni di sekitar perapian. Daripada menggunakan kura-kura seperti yang telah mereka lakukan sejak bertahun-tahun lalu, dia membuat rentetan gelang putih untuk menggantung di atas mantel. Pemadanan stoking putih menggantung di bawah, dan tiga rusa putih dengan tarian antler bergerak di sekitar.

Kris Jenner Christmas
Architectural Digest

Jenner menumpahkan salah satu daripada hiasan hiasan percutiannya: “Saya suka menetapkan jadual dan jenis cuti itu sepanjang masa,” katanya mengaku pada video itu. “Saya suka melihat hidangan saya dan membawa segala-galanya kerana ia bermakna ia adalah hari cuti.”

Tahun ini, dia pergi dengan motif kotak-kotak. “Plaid sangat tradisional dan ia mengingatkan saya berada di pergunungan. Ia sangat Tommy Hilfiger atau Ralph Lauren – jadi saya bercampur-campur dengan orang kulit putih [plat] tahun ini. “Untuk menambah kepada faktor glam, Jenner memaparkan telur emas Christofle di atas meja – di dalamnya adalah satu set keseluruhan perak.

BERKAITAN: Hanya disenaraikan! Lakukan lawatan di dalam rumah California Selatan Kylie Jenner

Bagi bunga, kedua-duanya memutuskan untuk melepaskan orang-orang putih tradisional yang biasanya mereka gunakan dan pergi dengan mawar merah dengan sentuhan calla teratai hitam. Leatham menjelaskan idea itu sebagai “Krismas yang nakal atau bagus.”

“Semua anak-anak saya dan saya sendiri berharap untuk Krismas setiap tahun sekarang kerana Jeff menghiasi rumah kita dan kita sangat teruja,” kata Jenner.

Untuk melihat lebih banyak rumahnya dihiasi untuk cuti, lawati architecturaldigest.com.