Christina El Moussa menyeramkan kepada teman lelaki baru ‘menakjubkan’ dalam penghormatan hari jadi

Christina El Moussa berterima kasih kepada lelaki baru dalam hidupnya.

Bintang “Flip atau Flop” menyorok kekasihnya, tuan rumah TV British, Ant Anstead, dalam penghormatan ulang tahun yang manis yang dikongsi bersama dengan Instagram pada hari Rabu.

“Pada penghujung tahun 2017, saya cukup bernasib baik untuk diperkenalkan kepada lelaki ini melalui kawan bersama. #Fate,” El Moussa, 34, mengutip gambar pasangan itu. “Dia telah meletakkan saya dalam banyak cara dan saya amat berterima kasih kepadanya.

“@ant_anstead adalah seorang ayah yang luar biasa untuk anak-anaknya dan juga hebat dengan saya, didorong dan berbakat, rendah hati dan baik, sabar dan pendengar yang hebat, keseronokan dan lucu, rohaniah dan untuk mengalahkannya, AF dia panas,” tulisnya. “Selamat ulang tahun ke-39, cantik.”

Keperibadian HGTV, yang memuktamadkan perceraiannya dari “Flip atau Flop” bintang Tarek El Moussa bersama-sama pada bulan Januari, telah menjadikannya Instagram menjadi sebuah galeri foto dan video dari perjalanan romantisnya dengan Anstead, yang terkenal di Britain sebagai co -host siri TV “Untuk Cinta Kereta.”

Dalam seminggu yang lalu sahaja, El Moussa telah berkongsi video pasangan itu dengan menaiki basikal melalui London dan satu lagi dari safari padang pasir di Afrika Selatan.

Pengubahsuaian rumah dan bekas suaminya berkongsi dua anak kecil: Taylor, 7, dan Brayden, 2.

Anstead, yang berpisah dengan isterinya, Louise, pada Julai 2017 selepas 12 tahun perkahwinan, juga mempunyai dua anak, Amelie dan Archie.