Bukan purata jack-o’-lantern anda! 6 idea ukiran labu sejuk untuk Halloween

Halloween secara rasmi kurang dari seminggu! Tetapi sudah tentu tidak terlambat untuk mendapatkan rumah anda siap untuk masa yang paling spektakuler tahun!

Taryn Mohrman, pengarah gaya hidup majalah Hari Perempuan, dihentikan oleh HARI INI untuk berkongsi idea tentang cara anda boleh mengambil ukiran labu tradisional ke tahap yang baru.

Reka bentuk DIY untuk mengepam menghias labu anda

Okt.25.201603:06

Daripada menggunakan jagung gula-gula untuk meletakkan labu dalam labu, ini bukan hiasan purata anda. Lihatlah di bawah pada beberapa idea kreatif di bawah dan di sini untuk Happy Halloween!

Hearst

6 unik idea ukiran labu untuk Halloween anda

1. Web labah-labah yang paling cantik yang pernah anda lihat

Lepaskan ukiran tradisional dan bertukar ke dalam web labah-labah yang rumit. Bahagian yang terbaik adalah anda tidak perlu bimbang tentang membusuk labu anda sebelum trik-atau-perlakuan berjalan. Selesaikannya dengan labah-labah plastik.

Labu carving idea
Antonis Achielleos / Hari Wanita

BERKAITAN: Hiasan kegemaran Jill Martin untuk pesta Halloween anda

2. Letakkannya

Satu poket mungkin hanya menjadi rahsia untuk mencipta tanglung jack-o’-lantang. Kemudian untuk mata melampirkan butang ke rahang labu. Apa yang anda perlukan adalah pushpins untuk selamat.

Labu Carving Idea
Antonis Achilleos / Hari Wanita

3. Mata sedang memerhati

Ia menghairankan dengan mudah untuk mewujudkan peepers menyeramkan ini. Apa yang anda perlukan adalah dua labu oren besar, dua labu putih yang lebih kecil dan beberapa cat akrilik. Buat mata pada labu putih, terlepas labu oren, mengukir beberapa sebatan dan anda pasti akan menghentikan orang di trek mereka dengan ini.

Labu carving ideas
Antonis Achilleos / Hari Wanita

4. Yang paling mudah jack-o’-lantern pernah

Mengapa menghabiskan jam mengukir mulut jack-o’-lantern yang sempurna apabila anda hanya boleh menggunakan tisu gigi? Sebaliknya, cuma bungkus bentuk mulut dan pukulan pada gigi sehingga anda tersenyum menakutkan. Untuk mata, bersenang-senang dan gunakan labu!

Labu carving ideas
Antonia Achilleos / Hari Wanita

Cara membuat bunga pin pine untuk jatuh

Sep.28.201600:58

5. Kekasih Lollipop

Siapa kata labu anda perlu menakutkan? Sebaliknya, buat kemungkinan tanglung-o’-lantern yang pernah anda lihat dengan menggunakan lollipop sebagai rambut.

Labu Carving Ideas
Antonis Achilleos / Hari Wanita

BERKAITAN: 3 cara mudah untuk menghiasi pintu depan anda Halloween ini

6. Cuckoo untuk jagung gula-gula

Labu putih boleh menjadi sama hebat untuk ukiran. Jazz up penciptaan labu anda dengan panas melekat beberapa jagung gula-gula di atasnya. Mereka boleh digunakan untuk membuat mata, hidung, bulu mata dan banyak lagi.

Labu carving ideas
Antonis Achilleos / Hari Wanita