Buat speaker telefon DIY ini dalam beberapa langkah mudah

Apabila anda menari di sekitar mendengar muzik di telefon anda, anda kadang-kadang perlu menukar volum sehingga 11. Tetapi jika anda tidak mempunyai stereo sekolah lama atau pembesar suara fangled yang baru, telefon itu sendiri tidak mencukupi . Nasib baik, TODAY Home mempunyai helah untuk membantu merealisasikan impian bintang rock ruang tamu anda!

Anda boleh membuat pembesar suara yang cepat dan murah dengan item isi rumah biasa

Jun.01.201700:38

Ini helah yang sangat mudah akan membantu anda membuat sistem penguatan anda sendiri menggunakan barang-barang yang telah anda letakkan di rumah. Sekarang anda tidak akan terjebak jamming ke lagu kegemaran anda pada jumlah yang disenyapkan lagi.

Ikuti langkah-langkah di bawah untuk penceramah cepat dalam secubit atau menonton video ini.

1. Dapatkan gulung kertas tandas kosong.

2. Tandai lebar telefon anda di luar roll kertas tandas. Berhati-hati untuk meninggalkan penimbal kecil pada setiap hujungnya.

3. Berhati-hati memotong takuk dalam roll kertas tandas di mana anda menandakan lebar telefon. Pastikan telefon sangat sesuai atau terus dipotong seperti yang diperlukan.

4. Ambil beberapa tacks ibu jari standard. Gosokkan lubang berhampiran tepi bawah roll kertas tandas dengan menggunakan tacks ibu jari dan gunakannya untuk menstabilkan pembesar suara.

DIY iPhone Speaker
Produk siap!HARI INI

Semua yang perlu dilakukan ialah memilih lagu kegemaran anda dan keluar!