Biarkan Joanna Gaines menghiasi rumah anda! Bintang ‘Fixer Upper’ menambah permaidani ke garisan rumah

Cinta bintang HGTV Joanna Gaines ‘gaya hiasan rumah? Kemudian anda mungkin akan menyukai garis permaidani baru ini. Bintang Fixer Upper baru-baru ini mengumumkan di Instagram bahawa koleksinya – yang telah bekerja selama lebih setahun sekarang – sudah lengkap dan akhirnya boleh didapati di kedai dalam taliannya.

Joanna Gaines' new rug line for Loloi Rugs

Berkarakter dengan Loloi untuk membawa barisan baru ini, Gaines bekerja dengan pereka untuk menyunting secara teliti garisan eksklusif karpet, bantal dan melemparkan – “yang mencerminkan gaya sederhana Joanna yang sederhana dan segar,” kata syarikat itu..

Joanna Gaines' new rug line for Loloi rugs

“Ada begitu banyak karpet yang cantik dan unik,” Joanna menulis di Instagram. “Saya mahukan salah seorang di rumah saya sendiri!”

BERKAITAN: Chip dan Joanna Gaines melancarkan majalah gaya hidup

Barisan karpet ini mempunyai lapan koleksi yang berbeza – dari Tulum yang diilhamkan dari tanah dan Maghribi yang menggunakan bulu semulajadi ditenun oleh tukang di India ke gaya Chantilly gaya ombre.

Bintang ‘Fixer Upper’ Chip dan Joanna Gaines berkongsi idea pengubahsuaian

08.20.201503:12

Gaines juga menamakan tiga koleksi karpet selepas anak-anaknya, Emmie Kay (karya corak tenunan tangan yang halus yang diilhami oleh motif baju tradisional Nordic), Ella Rose (penafsiran moden gaya tradisional Parsi) dan Drake lihat.)

Joanna Gaines launches rug line for Loloi Rugs

Dan bagi mereka yang mencari bahagian yang lebih berani dan terang, koleksi BrushStroke mempunyai warna yang lebih menarik.

Harga berkisar dari $ 109 – $ 4,159 bergantung pada saiz dan gaya.

BERKAITAN: berita terbaru “Fixer Upper” Joanna Gaines boleh membawa dia ke rumah anda

Segera akan melemparkan dan bantal. Koleksi membuang, yang dinamakan sempena anaknya, Duke, mempunyai tenunan bergulir yang boleh dibalik dalam empat pilihan warna. Koleksi bantal akan memerlukan pesanan minimum empat dalam pelbagai jenis.

Joanna Gaines launches rug line for Loloi Rugs

Untuk lebih banyak produk hiasan rumah Joanna Gaines, lawati dia di Magnolia Home.