Bertemu dengan keluarga 6 yang sebenarnya tinggal di rumah ‘Sarjana Muda’

Apabila Marshall Haraden membina rumah keluarganya pada tahun 2004, dia tidak pernah membayangkan dia sedang membangun sarang cinta untuk berpuluh-puluh dan berpuluh-puluh (dan berpuluh-puluh dan berpuluh-puluh) lelaki dan wanita.

Bertemu keluarga yang tinggal di rumah ‘Sarjana Muda’

Januari.19.201700:39

Tetapi selepas pengeluar “Sarjana Muda” dan “Sarjana Muda” mendekati beliau mengenai penggambaran realiti dating di rumahnya di California, itulah yang berlaku.

Dua kali setahun, Haraden, isterinya dan empat anaknya keluar dari rumah manakala kru realiti turun untuk membuat impian menjadi kenyataan – dan kini ayah itu mendedahkan butiran di belakang layar, bersama dengan apa yang ia suka untuk rumah anda menjadi salah satu ciri yang paling dikenali di TV.

Ia mengambil masa 42 hari untuk membuat keajaiban berlaku. “Apabila (anak kapal) tiba, kami keluar selama 42 hari,” Haraden, yang memiliki syarikat pembinaan The Marshall Group, memberitahu Home TODAY. “Semua yang kita miliki meninggalkan harta itu dan masuk ke dalam simpanan.”

The Bachelor
ABC

Rumah mendapat baik pulih. Ia mengambil lebih dari beberapa kamera dan peti sejuk yang dipenuhi dengan wain untuk mendapatkan rumah bersaiz 9,000 kaki persegi yang siap untuk setiap set upacara rosematu.

Tempoh 42 hari itu dikhaskan untuk primping rumah (termasuk proses membosankan bilik lukisan bergantung kepada sama ada mereka merakam “Sarjana Muda” atau “Bachelorette”) dan penggambaran sebahagian besar musim. Sebaik sahaja tarikh asal kampung bergolek, pelakon dan krew bergerak keluar, kembali segala-galanya semula dengan cara itu dan Haradens bergerak kembali.

Skott Snyder

Ia masih pelik untuk keluarga. Haraden masih mengatakan ia agak “pelik” untuk melihat rumah di TV, dan dia cuba untuk mengekalkan jarak semasa penggambaran.

“Saya menjauhkan diri dari rumah kecuali sesuatu yang pecah,” katanya. “Saya tidak mahu mempunyai pengetahuan khusus tentang apa-apa yang berlaku, jadi tidak ada yang boleh saya katakan sesuatu yang saya tidak tahu.”

Skott Snyder

Penggemar berduyun-duyun ke rumahnya. “Orang berfikir bahawa apabila rancangan itu di TV, ia berlaku di rumah. Kadang-kadang apabila kita pulang ke rumah untuk makan malam di 9 atau 10 malam, ada orang di luar pintu pagar yang memanjat pagar atau di atas kereta mereka yang cuba mengambil gambar. “

Skott Snyder

Perkara paling aneh yang pernah dia jumpa: itik getah. Beberapa musim lalu, Haraden pulang ke rumah untuk mencari seekor itik getah kuning 2 inci yang terapung di kolam renang. Duckie getah kecil kini duduk di atas meja.

Skott Snyder

“Sarjana Muda” bukan satu-satunya pertunjukan untuk filem di rumah. Rumah enam bilik tidur, sembilan bilik mandi juga dipaparkan dalam beberapa iklan dan pertunjukan seperti “Quantico.”

Skott Snyder

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada 18 Januari 2017 di TODAY.com.