Bekas Marin bercadang untuk menjadi teman wanita pada ‘Fixer Upper’ – lihat momen istimewa

Satu pasangan berjalan jauh lebih banyak daripada rumah yang baru diubahsuai di “Fixer Upper” HGTV.

Selepas berjalan melalui rumah mereka yang baru, Kor Marin A.S.. veteran TJ Brooks mengejutkan teman wanitanya Stephanie dengan sesuatu yang mengubah hidup: cadangan perkahwinan.

Lihat proposal kejutan manis Marin kepada teman wanitanya di ‘Fixer Upper’

Mac.01.201800:57

Seperti yang ditunjukkan oleh tuan rumah Chip dan Joanna Gaines, veteran turun dari satu lutut.

“Saya hanya mencintai kamu, dan saya tahu kita telah banyak pengembaraan hebat dan saya fikir ini menandakan permulaan pengembaraan kami yang paling besar,” katanya. “Adakah anda akan berkahwin dengan saya?”

Stephanie, yang nama terakhirnya tidak didedahkan pada pameran itu, diterima dan pasangan itu memeluk. Joanna melepaskan air mata.

Chip dan Joanna Gaines membuka restoran pertamanya

Februari.27.201800:29

Pasangan yang baru ditemui pertama kali bertemu ketika TJ pulih di Pusat Perubatan Walter Reed setelah kehilangan kakinya dalam letupan IED ketika berkhidmat di Afghanistan, menurut HGTV. Stephanie bekerja untuk Persatuan Golf Tentera Salute yang bukan keuntungan, yang menyediakan program golf rehabilitasi untuk veteran yang cedera.

Ketika mereka semakin dekat, mereka memutuskan untuk berpindah bersama di rumah pemula di luar Waco, Texas. Waco, seperti yang berlaku, adalah kampung halaman Gaineses, di mana mereka baru-baru ini membuka restoran pertamanya.

Keinginan kehamilan Joanna Gaines: Fruity Pebbles dan keju pimento

09.09.201800:29

The Gaineses ‘membantu mereka mengubahsuai ruang kaki 980 kaki persegi, yang terletak di dalam kandang 2,100 kaki persegi, terima kasih kepada sumbangan dari perniagaan tempatan dan ahli komuniti.

Sekarang bahawa mereka mempunyai rumah pemula yang sempurna, seterusnya merancang perkahwinan!

“Apa permulaan yang indah sepanjang hayatmu,” kata Chip. “Kami berdua sangat berharap anda tinggal di sini dengan gembira.”

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.

Loading...