Apa keluli! Beribu-ribu orang mengetuk jerami plastik untuk logam ini

Saya rasa planet ini tenggelam dalam plastik. Ia menjadi krisis, dan alam semulajadi membayarnya. Paus ditemui dengan 20 paun plastik di perutnya.

Dan, adakah saya rasa bersalah? Pendedahan penuh: Saya suka jerami plastik. Saya telah cuba detox dengan menggunakan kertas, tetapi mereka mendapat basah dan icky dan tidak berfungsi. Saya minum kopi saya melalui jerami, seltzer saya melalui jerami – semuanya melalui jerami.

Akhirnya, seorang kawan, terkejut dengan penggunaan plastik tanpa sengaja, memaksa saya untuk membuat jerami keluli tahan karat ini.

SipWell Stainless Steel Minum Straws, Set of 4, Free Cleaning Brush Included, $ 7, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

SipWell Stainless Steel Minum Straws, Set of 4, Free Cleaning Brush Termasuk

$ 7Amazon

Apa yang membuatkan mereka hebat? Mereka lama. Mereka datang dengan berus pembersih mereka sendiri, mengingatkan mereka yang anda dapatkan dengan botol bayi. Mereka bergaya dan bergaya. Mereka boleh diguna semula. Mereka pergi ke mesin basuh pinggan mangkuk. Tidak ada aftertaste logam yang aneh. Dan, mereka melengkung, jadi mereka sesuai dengan kebanyakan tumbler dan cawan.

Plus, halo. Mereka meminimumkan sisa.

Satu kata yang berhati-hati: bayi-bayi ini boleh menjadi tajam, jadi berhati-hatilah agar anda tidak menjejalkannya ke dalam mulut anda, atau anda mungkin memukul gigi. Sama berlaku untuk kanak-kanak.

Adakah mereka berbaloi?

Tanpa soalan: Ya, terutamanya jika anda seorang jerami-a-holic seperti saya. Pada satu ketika, saya hanya menyedari betapa banyak plastik yang saya buang dalam tong sampah setiap hari. Perkara-perkara kecil boleh membuat perbezaan yang besar. Belum lagi, dari sudut pandang estetik semata-mata, keluli tahan karat ini pasti kelihatan rapi apabila dipasangkan dengan buah koktail musim panas.

SipWell Stainless Steel Minum Straws, Set of 4, Free Cleaning Brush Included, $ 7, Amazon

SipWell Stainless Steel Minum Straws, Set of 4, Free Cleaning Brush Termasuk

$ 7Amazon

Dan begitu tidak ada air liur yang dikongsi semasa menghirup, periksa jerami Klean Kanteen dengan tip silikon, $ 20, Amazon

Set Klean Kanteen 5 Piece Stainless Steel Straw Set

$ 20Amazon

Kami juga menyukai set enam ini dari Sur La Table, untuk $ 15

Straws Keluli Tahan Karat, Set 6

$ 15Sur La Table