Anda menunggang, anda menang: Lampu tidur sihir ini mengubah rutin tidur kami

Saya tidak ingat masa ketika anak saya, sekarang 7, tidur dalam gelap.

Dia tidak pernah mengalami mimpi buruk, telah menjadi raksasa terhadap raksasa khayalan, atau percaya kepada hantu. Tetapi dia juga benar-benar keras kepala dalam keengganannya untuk menutup mata tanpa silau lampu. Dan tidak mengejutkan siapa pun, ia memerlukan sekurang-kurangnya 30 minit untuk tidur setiap malam.

Kajian baru menunjukkan bahawa kanak-kanak tidur lebih baik dalam gelap. Ya, ia mungkin kelihatan seperti sentimen yang jelas, tetapi cuba menjelaskan bahawa kepada seorang anak yang percaya Deadpool, Black Panther dan Kapten Amerika adalah nyata.

Oleh itu, saya perlu mengucapkan terima kasih kepada Philips Somneo Sunrise Wake Up and Sleep Therapy Light, yang telah menjadi teman tidur anak saya yang baru.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Cahaya Somneo Sleep and Wake-Up

$ 190Philips.com

Perkara ini hebat. Tidak seperti lampu biasa, yang boleh mempunyai beberapa tetapan, Somneo membolehkan anda menyesuaikan kecerahan dan kegelapan kepada spesifikasi yang tepat. Dan anda boleh menetapkan cahaya untuk mencerahkan bilik dengan perlahan apabila tiba masanya untuk bangun.

Sekiranya anda bergelut dengan waktu menjimatkan siang, ini boleh menjadi penyelamat dalam membantu anda bangun dengan lebih mudah pada waktu pagi musim bunga dan musim panas yang gelap.

Someo on bedside table

Perlu bising ambien? Ia mendapat anda dilindungi, sama ada bunyi sihir alam semula jadi atau muzik dari senarai main anda sendiri. Oh, tunggu, awak suka berehat dengan latihan pernafasan? Somneo boleh membantu, dengan pilihan yang berpandukan cahaya. Paling penting, ia benar-benar cantik, sebuah kaca kaca yang ramping dan tidak mengganggu.

Untuk pilihan yang lebih berpatutan, Light Wake Up dari Philips boleh mensimulasikan matahari terbit dan matahari terbenam dengan cahaya pudar dan mempunyai jam penggera. (Ia juga dijual sekarang – lampu ini biasanya dijual seharga $ 135.)

Lampu Bersih Philips dengan Simulasi Sunrise & Jam Penggera

$ 114Amazon

Usaha saya untuk pencahayaan kiddie ketepatan telah berterusan, kebanyakannya kerana anak saya sangat pemilih. Berikut adalah runner-up kami untuk cahaya malam yang boleh dimalapkan.

Lampu suluh Brightech LED Meja USB & Lampu Meja

$ 25Amazon

Lampu LED Brightech, yang mengambil ruang meja yang minimum, melihat ruang angkasa yang cukup untuk menarik perhatian kanak-kanak dan mempunyai butang dimmer terbina dalam yang membolehkan anda menogol antara tiga tetapan yang berbeza. Perlu diingat, jika anda mencari loceng dan wisel yang mewah (jam penggera, bising ambien, tetapan automatik, dll.) Ini mungkin bukan lampu untuk anda.

Untuk mencari lebih banyak lampu yang berpatutan dengan tetapan bangun yang kami sukai tentang Somneo, HARI INI membawa ke peruncit teratas untuk mengetahui pengulas model mana yang mengoceh tentang.

DSstyles Bangun Jam Penggera Cahaya

$ 16Walmart

Ini $ 16 cahaya dari DSstyles adalah cahaya laras jualan terbaik di Walmart sekarang. Jika anda mencari “starter” bangun cahaya, inilah yang untuk anda. Ia mempunyai simulator terbina dalam dan jam penggera terbina dalam. Ia juga boleh memainkan bunyi alam semula jadi dan mempunyai radio FM.

Berapi-api Pemuda Matahari Terbit Merokok Jam Penggera Digital

$ 37Amazon

Ini adalah bangun yang paling laris di Amazon sekarang. Hanya $ 37, lampu ini dari Pemuda Berapi dengan enam bunyi semulajadi, radio FM, matahari terbit dan simulasi matahari terbenam dan fungsi tunda.