Anda boleh menyewa kondominium Jennifer Lawrence (untuk $ 27.5K sebulan)

Bayangkan perlu meminjam secawan gula dan mengetuk pintu Justin Timberlake atau Blake Lively. Ia boleh berlaku di kondominium Manhattan mewah ini untuk disewa – yang hanya berlaku kepada Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence
Adakah ini tuan tanah baru anda?Theo Wargo / Getty Images

Pangsapuri tiga katil, tiga-dan-setengah-mandi dibeli oleh bintang “Kelaparan Permainan” pada bulan Januari untuk $ 9,034 juta. Terletak di sebuah buku borong di 1880-an yang diubahsuai di Tribeca, ia mempunyai 3,184 kaki persegi ciri-ciri yang bergaya, termasuk lantai kayu oak putih yang lebar dan reklamasi rasuk kayu dengan lajur sokongan yang hampir sama.

Jennifer Lawrence apartment
Ruang ini banyak? Di Manhattan? Ya sila.Trulia

Kawasan hidup dibanjiri cahaya matahari semulajadi dengan dinding tingkap besar yang menghadap ke utara. Pada hari-hari sejuk, anda boleh curl di sebelah perapian gas tersembunyi.

Mengintip ke rumah selebriti untuk dijual

Jun.07.201200:00

Jennifer Lawrence's NYC apartment is for rent
Pelan lantai terbuka membuat rasa yang luas.Trulia

Pelan lantai terbuka yang menakjubkan menghubungkan ruang tamu ke ruang makan dan dapur, yang dipenuhi dengan peralatan chef yang layak termasuk peti sejuk Sub-Zero, dua mesin basuh pinggan mangkuk dan pelbagai enam burner. Terdapat juga sebuah pulau marmar yang besar untuk berkumpul bersama dengan rakan atau keluarga sementara makanan sedang disediakan.

Jennifer Lawrence apartment
Ini adalah salah satu daripada tiga bilik tidur.Trulia

Semua bilik tidur mempunyai mandian en-suite, tetapi tuannya benar-benar hebat. Mempunyai marmar Calacatta mewah, ia mempunyai kesombongan dwi panjang, tabung telur yang berdiri bebas dan mandi kaca besar dengan bangku batu.

Jennifer Lawrence apartment
Bilik mandi utama adalah sesuatu yang lain.Trulia

Dan apabila anda ingin meneroka di luar apartmen anda, bangunan ini mempunyai beberapa kemudahan yang cukup hebat untuk digunakan. Terdapat kolam renang dalaman 71 kaki yang membawa kepada mandi Turki dan dek bumbung berukuran 5,000 kaki persegi. Tambahan pula, anda akan merasa VIP dengan penjaga pintu 24-jam dan pengurus pemastautin langsung yang ada untuk membantu penyewa dengan apa sahaja yang mereka perlukan.

Jennifer Lawrence apartment
Dengan jiran seperti Harry Styles, Justin Timberlake dan Blake Lively, $ 27,500 sebulan adalah mencuri!Trulia

Jika anda ingin menjalani kehidupan mewah dengan jiran seperti Harry Styles dan Ryan Reynolds, ia akan membebankan anda – $ 27,500 sebulan, tepat. Walaupun mempunyai Jennifer Lawrence sebagai tuan rumah nampaknya sangat tidak ternilai bagi kami.

21 foto

Tayangan slaid

Lihat di dalam rumah selebriti

Dari pad bergaya Meg Ryan yang padu ke rumah Obama selepas Rumah Putih, inilah pandangan anda di dalam rumah-rumah hebat selebriti.

Untuk maklumat lanjut mengenai senarai itu, lawati Trulia.

BERKAITAN:

  • Lakukan lawatan ke apartmen New York City yang terang Mindy Kaling

  • Pangsapuri Robert Redford yang megah Manhattan dijual – lihat di dalamnya!

  • Ambil penglihatan di dalam rumah Lauren Conrad LA – ia akan dijual!

Loading...