Alasan kasar Bath Bath & Beyond hanya mengimbas kembali seluar Ugg ini

Jika anda pernah ke kedai Bed Bath & Beyond baru-baru ini, anda mungkin telah melihat koleksi tempat tidur baru yang selesa dari Ugg di rak kedai. Ya, betul: Jenama yang terkenal dengan kasut dan aksesori kulit lembu yang sangat hangat dan selesa telah menceburkan diri ke dalam kategori tempat tidur.

Tetapi jangan terlalu teruja, kerana Bed Bath & Beyond hanya mengimbas kembali kira-kira 175,000 Ugg Hudson selimut untuk alasan yang sangat kasar: Ternyata cetakan mungkin bersembunyi di lapisan-lapisan yang hangat dan boleh menyebabkan risiko pernafasan atau jangkitan lain pada orang yang mempunyai masalah kesihatan kronik atau mereka yang mengalami gangguan sistem imun.

UGG Hudson comforter photo
Penarikan balik ini terpakai kepada selendang yang dijual antara 24 Ogos 2017 dan 17 Oktober 2017.Bed Bath & Beyond

Tetapi secara umum, lebih baik untuk mengelakkan pendedahan acuan biasa. Menurut Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit, pendedahan kepada persekitaran yang lembap dan berkulat boleh menyebabkan rasa sakit hidung, tekak dan kerengsaan mata dan batuk di sesetengah orang.

Sejauh ini, tiada insiden yang dilaporkan, menurut Suruhanjaya Keselamatan Produk Pengguna Amerika Syarikat, tetapi jika anda telah mengepung kemuliaan penghibur Ugg anda, dan tidak mahu risiko pendedahan acuan (kami tidak menyalahkan anda !), Bed Bath & Beyond menawarkan bayaran balik penuh kepada pelanggan.

Tangkapan ini terhad kepada barangan yang dijual antara 24 Ogos 2017 dan 17 Oktober 2017.

Peminat pengilap poliester – yang dijual dalam empat warna yang berbeza (garnet, navy, kelabu dan oat) dan dalam kembar, penuh / ratu dan saiz raja – telah mengoceh tentang bagaimana lembut dan hangat itu, dan sesetengah daripada mereka ‘ t terlalu gembira ia sedang ditarik balik.

Perlukan bayaran balik pada penghibur Ugg anda? Panggil Katil Bath & Beyond di 800-462-3966 atau lawati halaman “Maklumat Peringatan Produk” di laman web kedai.