‘Adakah mereka berbuat demikian?’ Rumah ‘Perkara Rumah’ sedang diruntuhkan

Nampaknya rumah kedua Steve Urkel akan diruntuhkan.

Harta asal yang digambarkan sebagai rumah keluarga Winslow dalam sitkom ’90s “Keluarga Perkara” ditetapkan untuk dirobohkan dan digantikan dengan tiga rumah baru.

Keluarga Matters house
“… cinta sejati pecah dari setiap jahitan …”ABC / Getty Images

Menurut DNAinfo, bandar Chicago hanya meluluskan permit untuk “menghancurkan dan mengeluarkan kediaman berbilang unit bingkai dua tingkat” yang terletak di 516 W. Wrightwood Ave., di mana rumah TV popular kini berdiri.

“Penjual memutuskan bahawa tidak mungkin untuk mengubahsuai harta itu, jadi mereka sedang membina tiga rumah baru di sana,” kata Lissa Weinstein dari Coldwell Banker kepada HARI INI..

Minta rahmat: Rumah ‘Rumah Penuh’ boleh menjadi milik anda … untuk $ 4 juta!

Mei.28.201601:30

Beliau menambah bahawa harta baru itu akan menjadi bangunan batu pepejal yang memaparkan satu dupleks, satu simplex dan satu penthouse simplex.

Walaupun persembahan dalaman yang dipamerkan di atas satu set, bahagian luar mempunyai peranan yang besar dalam siri ini. Selain kredit pembukaan, ia sering digunakan di antara adegan untuk menempatkan keluarga di rumah.

Keluarga Matters
Anda tidak boleh menyalahkan Urkel untuk yang ini.Arkib Photo ABC / Getty Images

Selama bertahun-tahun, para peminat siri TGIF telah muncul di rumah itu dan mengambil gambar rumah yang disayangi. Kita hanya boleh bayangkan berapa ramai daripada mereka melemparkan kata laluan Urkel klasik, “Adakah saya melakukan itu?” Sambil bergambar di hadapan rumah.

Sayangnya, kita kehilangan nostalgia di rumah sebenar, tetapi sekurang-kurangnya ia akan hidup di ingatan Instagram:

Walaupun anda tidak akan dapat melawat semula harta asal, anda masih boleh mengingati hari-hari tua yang baik dari pegawai polis Chicago Carl Winslow dan keluarganya – bersama-sama dengan susahnya menghancurkan Urkel pada Laura. Bermula 29 September, Hulu akan mempunyai siri penuh “Masalah Keluarga” bersama dengan pertunjukan TGIF lain seperti “Full House” dan “Step By Step” yang tersedia untuk streaming.