Adakah anda suka rumah yang menakutkan? Anda boleh menghadiri pesta di rumah ‘Scream’

Apa filem menakutkan kegemaran anda? Jika ia “Menjerit,” anda mungkin ingin merancang perjalanan anda ke Santa Rosa, California.

Rumah Stu, yang merupakan adegan parti yang dilanda pembunuhan beramai-ramai dalam filem slasher 1996, akan menjadi lokasi satu acara epik untuk para peminat pada 27 Oktober.

Anda boleh nongkrong di rumah Stu dari “Scream.”Anthony Masi

Rumah itu akan dibuka kepada 500 tetamu yang akan dapat melihat secara langsung di mana kematian yang mengerikan (tetapi fiksyen) itu berlaku. Dan 18 (berani) orang akan bermalam di kediaman lima bilik tidur.

Bilik tidur di tingkat atas di mana tetamu VIP boleh bermalam.Anthony Masi

Acara itu adalah sebahagian daripada pengeluaran yang dilancarkan dengan kempen Kickstarter dari peminat super “Scream” Anthony Masi, seorang pengeluar filem seram dan perancang acara, dan Nate Ragon, pemenang memorabilia filem.

“Dalam filem itu, Stu (dimainkan oleh Matthew Lillard) menjadi tuan rumah pesta gergasi ketika pembunuh muncul, dan menyebabkan benda-benda menjadi cepat berdarah nyata,” tulis mereka di laman. “Pada acara kami, kami akan terus berpesta dan berharap Ghostface tidak membuat penampilan!”

Dapur di mana Sidney mengetahui siapa pembunuh itu.Anthony Masi

Peminat akan berkumpul di dapur di mana Sidney (Neve Campbell), Billy (Skeet Ulrich) dan Stu mempunyai pertunjukan mereka. Ruang ini masih mempunyai countertop jubin putih, pulau tengah kecil dan gelombang mikro yang sama digunakan dalam filem itu.

Anda juga boleh berjalan (dan mungkin jatuh ke bawah) tangga yang sama Billy jatuh.

Berhati-hati dengan tangga ini!Anthony Masi

Dan garaj di mana Tatum (Rose McGowan) mendapat gruesomely terbunuh masih kebanyakannya utuh, walaupun pemilik menyingkirkan pintu doggy terkenal – mungkin untuk alasan keselamatan setelah mengetahui apa yang boleh berlaku!

Tidak ada lagi pintu doggy!Anthony Masi

Rumah itu biasanya disewa untuk majlis perkahwinan, tetapi pemiliknya merancang untuk tinggal di dalamnya secara tetap dalam tahun depan, yang bermaksud ini mungkin satu-satunya peluang untuk peminat “Scream” untuk berpesta di rumah dengan satu sama lain.

Teras depan, yang merupakan sebahagian daripada adegan utama yang menampilkan Neve Campbell, Jamie Kennedy dan Matthew Lillard.Anthony Masi

Aktiviti akan termasuk tayangan filem di hartanah dan lawatan dari Roger Jackson, yang memberikan suara Ghostface dalam filem. Untuk tambahan $ 125, para tetamu juga boleh menerima panggilan telefon daripadanya dengan suara yang sama yang digunakannya dalam filem itu (supaya anda dapat merasakan perasaan yang sama menyaksikan Sidney ketika dia menerima panggilan daripadanya).

Ketahui lebih lanjut mengenai acara di “Scream” Comes Home.