11 idea anak kecil dari Pinterest

Mari kita hadapi – salah satu bahagian yang paling menarik tentang menyambut bayi baru ke dalam hidup anda adalah untuk menghiasi pembibitan! Sekiranya jantina anda menunjukkan biru, terdapat banyak tema dan idea yang menyeronokkan untuk memberi inspirasi ketika datang ke hiasan. Di bawah, lihat beberapa tapak semaian kanak-kanak yang mengagumkan dari Pinterest kami yang meninjau:

Di udara

Budak lelaki nursery ideas
Kristy Dickerson

Ibu ini mengambil tapak semaian anaknya ke puncak baru dengan tema kapal terbang vintaj. Pops of color dicipta dengan palet merah dan biru, sementara bilik masih mengekalkan rupa yang rapi berkat karpet putih dan perabot yang netral. Lihat lagi di The Little Payung. (Foto: Kristy Dickerson)

Keseronokan sarkas

Budak lelaki nursery ideas
Janet Howard

Terima kasih kepada siling aksen yang super kreatif, tapak semaian bertema sarkas ini terasa seperti khemah yang bersemangat. Kami suka butir-butir kecil yang suka bermain seperti perlawanan bola sepak haiwan dan garland segitiga berwarna-warni. Lihat lagi di The Bump. (Foto: Janet Howard)

Ke dalam hutan

Budak lelaki nursery ideas
Allison Kuhn

Kehidupan dengan bayi yang baru lahir adalah pengembaraan – mengapa tidak membuat tapak semaian merasa seperti itu juga? Bilik comel ini diilhamkan oleh perjalanan dunia ibu bapa dan mempunyai dinding lekok singa, teepee, dan bilik pakaian bergaya. Lihat lagi di Style Me Pretty. (Foto Kredit: Allison Kuhn)

Seluruh dunia

Budak lelaki nursery ideas
Heather Cook Elliott / Heather Cook Elliott

Satu lagi taman kanak-kanak bertema perjalanan, bilik ini diilhamkan oleh cita rasa ibu bapa dan peta dan National Geographic. Dinding ditutup dengan foto dari perjalanan mereka sebelum bayi, dan telefon bimbit dunia sejuk tergantung di atas buaian. Lihat lagi di PopSugar. (Foto Kredit: Heather Cook Elliott)

Rapi dan neutral

Budak lelaki nursery ideas
Sequins & Stripes / Sequins & Stripes
Budak lelaki nursery ideas
Sequins & Stripes / Sequins & Stripes

Tidak kira sama ada dia mengetahui hubungan seks dengan bayinya, blogger ini tahu dia menginginkan sebuah bilik yang boleh berfungsi sama ada untuk jantina. Diisi dengan garis-garis yang bersih, pop warna, dan kepingan individu yang membuatnya bahagia, nurseri sederhana ini terasa teratur dan kemas – dua perkara setiap ibu bapa craves di rumah dengan bayi yang baru lahir. Lihat lagi di Sequins & Stripes.

Mimpi indah

Budak lelaki nursery ideas
Dina Holland Interiors / Dina Holland Interiors

Tempat semaian bintang ini mempunyai siling berbintang, seni dinding konstelasi, dan sentuhan hiasan langit yang membawa tema bersama dalam satu pakej yang padat. Lihat lagi di Interiors Dina Holland.

BERKAITAN: Dapatkan inspirasi! 11 bilik kanak-kanak yang indah berkongsi dari Pinterest

Tempat istirahat desa

Budak lelaki nursery ideas
Fawn Over Baby / Fawn Over Baby

Diilhamkan oleh Alaska – rumah keluarga selama empat tahun – blogger ini mencipta tema pedesaan lelaki untuk mengalu-alukan anak lelaki baru mereka. Sebuah dinding aksen dengan jalur kayu memberikan ruang yang nyaman untuk penginapan, dan dua lampu minyak dengan lampu LED yang dikendalikan oleh bateri tergantung di kedua sisi katil bayi, memberikan ruang cahaya hangat pada waktu malam. Lihat Lebih Banyak di Fawn Over Baby.

Bergembiralah

Budak lelaki nursery ideas
Dua Dua Puluh Satu / Dua Dua Puluh Satu

Blogger ini tahu dia akan menghabiskan banyak masa di tapak semaian ini, jadi dia memutuskan untuk menghiasinya dengan perkara yang dia suka. Dinding-dinding itu dicat dengan warna biru yang menenangkan, dan langsir hitam berwarna terang terang menambahkan pop warna yang menyenangkan dan ceria. Lihat lagi di Dua Dua Puluh Satu.

Kembali ke alam semula jadi

Budak lelaki nursery ideas
Sara Boulter Photography / Sara Boulter Photography

Warna-warna neutral mewujudkan rasa ringan dan lebih maskulin di tapak semaian ini yang membawa unsur-unsur dari luar. Siling kayu-planked memberikan getaran kayu semasa keruntuhan permaidani berbulu. Lihat lagi di Dump Design. (Foto: Sara Boulter Photography)

Peak-a-boo

Budak lelaki nursery ideas
Leclair Decor / Leclair Decor

Pemandangan gunung yang dilukis di dinding tapak semaian ini memberikan sentuhan yang menyenangkan dan menyeronokkan. Kami juga menyukai kontras warna antara tirai kelabu chevron dan permaidani kuning yang terang dan ceria. Lihat lagi di Leclair Decor.

Ruang yang manis

Budak lelaki nursery ideas
Sarah Sherman Samuel / Sarah Sherman Samuel

Gerai buatan sendiri tergantung di atas katil bayi di taman kanak-kanak yang elegan dan moden ini. Kami juga menyukai permaidani vintaj pic dan ottoman hijau yang memberi ruang warna yang berani. Lihat lagi di Sarah Sherman Samuel.

Disematkan pada Pinterest.

BERKAITAN: Bagaimana untuk melihat rupa Nate Berkus dan pembibitan anak perempuan Jeremiah Brent

Tinggi atau rendah: Item hiasan rumah mana yang lebih mahal?

Oktober.16.201505:21