10 perkhidmatan Amazon percuma atau diskaun untuk mengambil kesempatan untuk Perdana Hari

Malangnya, Amazon Prime Day 2018 berakhir pada tengah malam, 17 Julai. Untuk tawaran pasca Perdana Hari kegemaran kami (mesin sous vide dan penceramah Bose masih dijual!) Lawati halaman ini.

Hari Perdana Amazon ada di sini. Selepas membayar keahlian Perdana, anda juga boleh membuatnya layak dengan mendaftar untuk beberapa perkhidmatan percubaan percuma atau potongan diskaun yang ditawarkannya.

Acara ping dalam talian 36 jam bermula pada 16 Julai dan akan berakhir pada tengah malam pada 17 Julai. Untuk memanfaatkan Perdana Hari, anda memerlukan keahlian Amazon Perdana – dan anda boleh mendaftar untuk Amazon percuma 30 hari Percubaan Perdana.

Adalah diketahui bahawa ahli Perdana mendapat penghantaran percuma dua hari pada kebanyakan pembelian. Tetapi, ada beberapa ahli Perdana yang kurang dikenali: ahli Amazon Prime mempunyai akses kepada Perdana dua jam Penghantaran Perdana di bandar-bandar utama, streaming muzik percuma, filem dan rancangan TV apabila diminta, diskaun di Whole Foods, storan awan tanpa had untuk foto dan Wardrobe Perdana.

Oleh itu, jika anda memilih memilih untuk menjadi anggota Perdana, ia mungkin berbaloi untuk memanfaatkan perkhidmatan percuma atau diskaun yang mereka tawarkan untuk Perdana Hari. Sepuluh perkhidmatan Amazon yang berbeza tersedia pada harga diskaun untuk ahli Perdana sekarang. Dan, anda sentiasa mempunyai pilihan untuk membatalkan langganan sejurus selepas tempoh percubaan selesai.

Inilah caranya untuk menyelamatkan:

1. Amazon Fresh

Getty Images

Amazon Fresh pada asasnya sebuah pasar raya dalam talian. Bermula hari ini, Amazon menawarkan $ 30 dari pesanan Amazon Fresh pertama anda dengan kod 30FRESH. Perkhidmatan penghantaran runcit tersedia secara eksklusif kepada ahli Perdana, dengan bayaran tambahan sebanyak $ 14.99 sebulan. Tetapi, anda boleh mendaftar untuk percubaan percuma selama 30 hari Amazon Fresh.

2. Muzik Amazon

Amazon music
Shutterstock

Amazon Music Unlimited biasanya menelan kos $ 7.99 sebulan (atau $ 79 setahun) untuk ahli Perdana, tetapi anggota minggu ini boleh mendapatkan muzik tanpa had selama empat bulan untuk $ 0.99.

Untuk meraikan memimpin ke Hari Perdana, Ariana Grande juga akan memaparkan konsert pertama Amazon. Acara muzik akan diadakan di New York City, tetapi sesiapa sahaja boleh menonton dari rumah pada jam 8 pagi. EST pada 11 Julai di amazon.com/unboxingprimeday. Hujung minggu, antara 13 dan 15 Julai, bandar-bandar di seluruh dunia akan menjadi tuan rumah perayaan Hari Raya Unboxing mereka sendiri.

3. FreeTime Unlimited

Sekolah Stratford

Melalui 1 Ogos, Amazon menawarkan pelanggan baru 40 peratus dari pelan FreeTime Unlimited satu tahun, perkhidmatan langganan hanya Amazon yang ditujukan khusus untuk kanak-kanak. Untuk $ 49 setahun (biasanya $ 83), kanak-kanak mempunyai akses kepada beribu-ribu e-buku, buku audio, filem, rancangan TV, aplikasi pendidikan dan permainan, yang mana ibu bapa boleh memantau menggunakan kawalan ibu bapa yang dibina. Langganan digital ini boleh didapati di tablet Kebakaran, Kindle, Echo Show (yang juga $ 100 off), dan peranti Android atau iOS. Satu tahun FreeTime Unlimited juga disertakan dengan pembelian Tablet Kids Edition Fire.

4. Kindle Unlimited

Edisi terbaru Amazon kepada keluarga Kindle, Kindle Unlimited, kini $ 0.99 selama 3 bulan membaca tanpa had. Dengan langganan Kindle Unlimited (biasanya $ 9.99 sebulan), pelanggan boleh menikmati akses tanpa had kepada lebih daripada satu juta buku, majalah dan buku audio semasa pada mana-mana peranti yang boleh menyokong aplikasi Kindle.

5. Amazon Home

Amazon home services offer cleaning in many cities across the U.S.
Perkhidmatan rumah Amazon menawarkan pembersihan di banyak bandar di seluruh AS.Getty Images

Perkhidmatan Home Amazon tidak begitu dikenali sebagai beberapa perniagaan Amazon lain. Ia menyediakan cara mudah untuk menjadualkan dan membayar perkhidmatan profesional, seperti pemasangan perabot, pembersihan rumah, paip, dinding tergantung dan sokongan teknologi. Semua harga dipersetujui terlebih dahulu dan kad kredit pada fail dengan Amazon dikenakan segera sebaik sahaja perkhidmatan selesai. Sekarang, simpan sehingga $ 50 di rancangan pembersihan rumah dan dapatkan sehingga $ 25 off pilih TV Wall Mounting Services.

6. Perdana Pantry

Sekarang hingga 31 Julai, ahli Amazon Prime yang membeli $ 40 atau lebih pada Prime Pantry akan menerima $ 10 dari pesanan mereka dengan keahlian percubaan 30 hari percuma. Sebagai tambahan kepada diskaun $ 10, pelanggan juga boleh menambah kotak saiz keluarga Honey Nut Cheerios ke troli $ 40 mereka secara percuma.

Mulai 16 Julai (Hari Perdana), tawaran Honey Nut Cheerio ini akan diperluaskan kepada ahli Amazon Prime yang membuat pembelian kelayakan pada Amazon Fresh dan Amazon Prime Now.

7. Amazon Baby

Bermula pada 16 Julai, Registry Baby Amazon memberikan botol bayi Munchkin percuma kepada pelanggan Perdana yang membuat $ 5 atau lebih pembelian pada pendaftaran mereka.

8. Audible

Anda can play automated audio books through an Amazon echo device.
Anda boleh memainkan buku audio automatik melalui peranti echo Amazon.Getty Images

Untuk bulan Julai, ahli Amazon Prime boleh mendapatkan tiga bulan pertama Audible mereka untuk $ 4.95 sebulan. Ahli yang boleh didengar menerima satu kredit sebulan untuk mana-mana audiobook dalam perpustakaan mereka yang sangat besar.

Sebagai tambahan kepada diskaun ini, Amazon juga menawarkan ahli-ahli Perdana bulan percuma Pakej Percintaan Audible, yang memberikan akses mendengarkan tanpa had kepada ratusan buku-buku roman yang sempurna untuk musim panas.

9. Twitch

Dalam menghormati Perdana Hari, Twitch Prime, perkhidmatan permainan video Amazon, akan menawarkan permainan baru setiap hari kepada anggotanya daripada permainan bulanan tipikal.

10. Pemberian hadiah

Amazon boxes
Shutterstock

Terdapat beberapa pemberian hadiah yang berkaitan dengan Perdana Hari. Hadiah utama termasuk Lexus ES 2019, peralatan bunyi Sonos, peranti rumah pintar, Echo di setiap bilik, TV pintar dan banyak lagi. Jangan lupa untuk memasukkan hadiah aplikasi harian untuk peluang untuk memenangi barangan seperti iPads, perhiasan, fon kepala, peralatan dapur kecil, beg tangan dan banyak lagi.