Model Hillary Clinton menamakan tumit yang direka oleh Katy Perry – dan mereka gemilang

Hillary Clinton telah menumbuk pam neutral, rendah tumit standard untuk sesuatu yang lebih merah dan berani – dan dinamakan selepasnya.

Pada malam Isnin, pereka kasut berbintang bintang Katy Perry memaparkan foto Instagram bekas calon presiden yang memodelkan kasut yang direka khasnya untuk Clinton – gaya yang dipanggil “The Hillary.”

Ahli politik yang berusia 69 tahun itu melukakan hati untuk memamerkan tumit suede 3.5 inci, yang menampilkan tumit Lucite yang jelas penuh dengan bintang emas metalik, dan datang dalam dua warna: merah jambu, dan hijau seafoam yang lebih berani.

BERKAITAN: Katy Perry sebagai POTUS? Jenaka puteri pop anda akan melihatnya pada undi tidak lama lagi

Tumit adalah sebahagian daripada garis kasut Perry yang pertama sekali, yang dipanggil Koleksi Katy Perry, yang bermula pada 16 Feb.

Katy Perry, Hillary Clinton
Katy Perry dilakukan dengan Hillary Clinton pada perhimpunan pada 5 November 2016 di Philadelphia, Pennsylvania.Taylor Hill / WireImage

“Saya memilih beberapa teman wanita kegemaran saya dan ahli keluarga wanita saya dan menamakan semua kasut selepas mereka,” kata Perry kepada People pada bulan Februari. “Jadi mereka semua mendapat kasut sendiri, saya rasa, jadi itulah sangat menyeronokkan. Saya cuba memasangkan kasut yang mewakili keperibadian mereka. “

BERKAITAN: Katy Perry, Ellen dan yang lain meraikan kejayaan sejarah Hillary Clinton

Penyanyi “Roar” dan “Rise” berkampanye untuk Clinton pada pilihan raya presiden 2016, melakukan persembahan pada acara kempen, Konvensyen Nasional Demokratik dan perhimpunan kempen terakhir sebelum malam pemilihan.

Katy Perry heels 'The Hillary
“The Hillary” dijual seharga $ 139 dan juga terdapat di seafoam green.katyperrycollections.com

BERKAITAN: Kelly Clarkson, Katy Perry adalah spook-tacular untuk Halloween

Pam “Hillary” tersedia dalam saiz 5 hingga 11 untuk $ 139 pada katyperrycollections.com. Penerangan di laman web ini menjemput pemakai untuk “melangkah masuk dan mencapai bintang” dalam kasut ini.

Walaupun kasut aneh menandakan pemergian dari apa yang kita lihat bekas setiausaha negara memakai sebelum ini, kita masih fikir mereka akan melengkapkan seluar tanda tangannya dengan sangat baik!

Bolehkah anda mengenali bintang-bintang ini? Katy Perry sebagai Hillary Clinton, lebih banyak lagi

Oktober.31.201600:43