Berikut adalah 23 pelindung matahari terbaik untuk kanak-kanak, menurut kumpulan pengguna

Kumpulan pengawas kesihatan menyinari cahaya pada tabir surya yang dipasarkan kepada bayi dan anak-anak.

Kumpulan Kerja Alam Sekitar, kumpulan pengawas pengguna, mengeluarkan panduan matahari terbenam tahunannya Selasa, menguji 650 pelawat matahari dan sukan.

Sesetengah penemuan telah menenangkan: Para penyelidik menekankan bahawa tidak ada pelindung matahari yang memberikan perlindungan palsu dari kanser kulit dan kerosakan matahari.

terbaik sunscreen for kids
EWG telah mengeluarkan senarai pick untuk tabir suria terbaik untuk kanak-kanak.Saham Getty Images

Cara terbaik untuk melindungi kulit anda

“Apa yang kami dapati bahawa pelindung matahari tidak sepatutnya menjadi pertahanan pertama anda dari matahari,” penganalisis kanan EWG Sonya Lunder memberitahu HARI INI. “Apa-apa lapisan pakaian yang akan anda pakai akan memberikan perlindungan yang lebih baik.”

Sebahagian daripada masalah itu, kata Lunder, adalah bahawa sunbathers cenderung menyalahgunakan dan terlalu bergantung pada pelindung matahari. “Salah satu perkara utama yang telah kami buat selama lebih dari satu dekad penyelidikan ialah orang menggunakan kira-kira seperempat jumlah yang diperlukan untuk mendapatkan SPF pada botol. Pada asasnya, pengguna perlu meletakkan dua lapisan pelindung matahari dan menambahnya setiap dua jam atau selepas setiap kali di dalam air untuk mengekalkan tahap perlindungan yang diiklankan. “

Berkaitan: Laporan Pengguna mendedahkan pelindung matahari terbaik untuk dibeli pada tahun 2018

Walaupun EWG berhujah terhadap pelindung matahari yang mengandungi bahan tambahan Vitamin A seperti retinyl palminate – ia mengatakan bahawa ia mempercepatkan perkembangan tumor dan lesi kulit, Pentadbiran Makanan dan Ubat dan American Academy of Dermatology memaklumkan bahawa tiada kajian menghubungkan bahan kepada kanser kulit pada manusia.

Produk Eropah juga cenderung mempunyai perlindungan UVA yang lebih baik daripada yang dijual di sisi Atlantik kerana piawaian kerajaan yang ketat mengenai ramuan, kumpulan yang dilaporkan.

Lunder menyatakan bahawa kanak-kanak boleh menggunakan pelindung matahari dewasa. Terdapat sedikit perbezaan dalam bahan antara versi dewasa dan kanak-kanak yang kebanyakan jenama, walaupun beberapa dalam kategori terakhir kurang menjengkelkan pada kulit atau berbau lebih baik untuk hidung kanak-kanak. Skrin matahari tidak disyorkan untuk bayi di bawah enam bulan: Bagi bayi di bawah enam bulan, ibu bapa harus menjaga mereka dilindungi dan keluar dari matahari.

Bagaimana untuk memilih pelindung matahari yang paling berkesan

10.10.201801:14

Pelindung matahari terbaik untuk bayi dan kanak-kanak

Penapisan selanjutnya pelindung matahari yang melepasi piawaian ketat kumpulan, EWG menyediakan senarai 23 produk teratasnya untuk kanak-kanak. Pilihan yang dipilih adalah:

Adorable Baby Sunscreen, SPF 30+

Semua Skrin Matahari Baik Anak, SPF 30

 • Beli di sini: $ 15, Amazon

Aveeno Baby Protection Protection Losion Pelindung matahari, Kulit Sensitif, SPF 50,

 • Beli di sini: $ 10, Walmart
best-sunscreen-for-kids

Badger Kids Krim Pelindung Matahari, Tangerine & Vanilla, SPF 30

 • Beli di sini: $ 14, Amazon

Bare Republic Mineral Sunscreen Lotion, Baby, SPF 50

 • Beli di sini: $ 14, Amazon

Blue Lizard Australian Sunscreen, Baby, SPF 30+

 • Beli di sini: $ 15, Amazon

BurnOut Kids Sunscreen, SPF 35

 • Beli di sini: $ 10, Amazon

California Baby Calendula Skrin matahari, SPF 30+

 • Beli di sini: $ 18 (biasanya $ 20), Vitacost

COOLA Suncare Baby Mineral Sunscreen Stick, SPF 50

 • Beli di sini: $ 25, Amazon

Equate Baby Zinc Sunscreen Mineral Lotion, SPF 50

 • Beli di sini: $ 5, Amazon

Goddess Garden Organics Kids Sport Natural Sunscreen Lotion, SPF 30

 • Beli di sini: $ 15, Amazon

Hawai Sol Sol Kid Kare, SPF 50

best-sunscreen-for-kids

Kiss My Face Organics Kids Mineral Sunscreen, SPF 30 (Pelindung matahari ini juga menjadikan senarai pelindung matahari terbaik untuk kulit yang sensitif)

 • Beli di sini: $ 12, Amazon

MDSolarSciences KidCreme Mineral Sunscreen, SPF 40

 • Beli di sini: $ 28, Dermstore

Neutrogena Pure & Free Baby Sunscreen, SPF 50

 • Beli di sini: $ 11, Amazon
best-sunscreen-for-kids

Memelihara tabiraku Organik Bayi Tubuh, SPF 32

 • Beli di sini: $ 20, Amazon

Sunology Mineral Sunscreen, Kids, SPF 50

 • Beli di sini: $ 14, Amazon

thinkbaby pelindung matahari, SPF 50+

 • Beli di sini: $ 8, Amazon

thinksport Kids Sunscreen, SPF 50+

 • Beli di sini: $ 13, Amazon

Tom’s of Maine Baby Sunscreen Lotion, SPF 30

 • Beli di sini: $ 11, Amazon

TruBaby Water & Play Skrin matahari, SPF 30+

 • Beli di sini: $ 14, Amazon
best-sunscreen-for-kids

TruKid Sunny Days Sport Sunscreen, SPF 30

 • Beli di sini: $ 13, Amazon

Waxhead Sun Defence Baby Zinc Oxide Sunscreen, SPF 35

 • Beli di sini: $ 22, Amazon

Pembebasan laporan itu datang pada hari yang sama bahawa Pentadbiran Makanan dan Dadah mengumumkan bahawa suplemen pelindung matahari yang ada di pasaran tidak berfungsi dan pada asasnya penipuan.

“Kami telah menemui produk yang berupaya memberi perlindungan dari matahari yang tidak memberikan faedah yang diiklankan. Sebaliknya mereka mengelirukan pengguna, dan meletakkan orang yang berisiko, “kata Pesuruhjaya Dr Scott Gottlieb dalam kenyataannya pada hari Selasa.

Memilih perlindungan yang betul adalah penting kerana Amerika menuju ke musim pantai. EWG mengesyorkan mengabaikan produk yang mengiklankan penarafan SPF lebih tinggi daripada 50, dengan mengatakan penggunaannya sebenarnya boleh menjadi bumerang. “Nilai SPF 75, 80, atau 100 orang Amerika menyedihkan memikirkan kulit mereka dilindungi sepenuhnya dari sinar berbahaya matahari untuk jangka masa yang panjang,” kata saintis senior EWG, David Andrews dalam satu kenyataan. “Orang ramai cenderung menyalahgunakan produk SPF yang tinggi ini , menghabiskan lebih banyak masa di bawah sinar matahari tanpa memohon semula, meletakkan mereka dan keluarga mereka dengan risiko kerosakan UV yang lebih besar. “

Ia adalah kunci untuk diingat bahawa kebanyakan pelindung matahari lebih baik untuk menghalang sinaran UVB yang bertanggungjawab terhadap sinar matahari, kata Lunder, tetapi tidak baik untuk menahan sinar UVA yang menembusi lebih mendalam ke dalam kulit dan bertanggungjawab untuk penuaan kulit dan melanoma.

Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit melaporkan kadar kes melanoma baru di kalangan lelaki dan wanita masing-masing meningkat 1.7 dan 1.4 peratus setahun sejak 2003.

Berkaitan: Pelindung matahari yang terbaik untuk kulit sensitif