Yum! Krispy Kreme membebaskan donat Telur Kacang Butter Reese untuk Paskah

Krispy Kreme cuba sekali lagi untuk membuktikan bahawa ia adalah sangat baik untuk makan gula-gula untuk sarapan – selagi ia dalam bentuk donat.

Pada hari Isnin, rantaian donat mengumumkan bahawa perlakuan baru melayari kedai-kedai di seluruh negara: Donuts Telur Kacang Kacang Reese.

Krispy Kreme announced the release of its new Reese's Peanut Butter Egg doughnuts Monday.
Krispy Kreme mengumumkan pembukaan reben Telur Kacang Kacang Reese yang baru pada hari Isnin.Krispy Kreme

Pastri baru mempunyai cendawan donat yis yang unglazed yang dicelupkan dalam coklat icing, dan kemudian dihiasi seperti telur Paskah dengan frosting biru dan kuning dan kacang cincang. Tetapi bahagian yang istimewa ialah apa yang ada di dalamnya: pengisian krim kacang-krim yang diilhamkan oleh mentega kacang manis yang terdapat dalam Piala Butter Peanut Butter Reese.

Krispy Kreme ada dalam senarai dengan tawaran bertemakan terkini. Pada bulan Februari, rantaian donat bekerjasama dengan Hershey’s (yang memiliki Reese) untuk membuat Hershey’s Gold Donut untuk menghormati Olimpik Musim Sejuk 2018 dan meraikan bar gula-gula baru yang dikeluarkan oleh jenama Hershey dalam 22 tahun. Donut istimewa mempunyai krim karamel, yang dihiasi dengan kacang tanah dan kepingan pretzel asin.

Ini bukan kali pertama peminat donat menyaksikan mashup Reese. Tahun lepas, Krispy Kreme mengeluarkan donat Krisan Peanut Butter Reese yang pertama … dan ia cukup popular untuk membawa kembali.

Dari donat ke hidangan dalam, makanan klasik semakin berputar baru

Mac.07.201804:18

Krispy Kreme juga mengumumkan pembebasan baru donat lemon glaze yang akan datang, yang akan di kedai-kedai di seluruh negara dari 23 April hingga 29 April. Peminat donat Krispy Kreme tradisional mengundi pada lemon ke atas tiga citarasa lain semasa kempen #VoteForGlaze pada Januari.

Sekiranya gigi manis anda masih tidak puas, Krispy Kreme telah melepaskan lagi dalam kerja-kerja: Rantaian donut mengatakan ia tidak lama lagi akan mengumumkan kerjasama dengan syarikat cookie untuk koleksi donat yang diilhamkan cookie pada bulan-bulan akan datang. Lebih banyak donat berperisa Oreo, sesiapa sahaja?

Buat masa ini, para pecinta gula-gula yang berbakat dengan gula-gula boleh memakan rehat di atas Reese’s Peanut Butter Egg untuk masa yang terhad di seluruh negara.