Ya, anda benar-benar boleh membeli kotak-kotak Lucky Charms sahaja

Kami menggulingkan pemerintahan British. Kami mendarat di bulan. Kami juga memetakan genom manusia, kerana menangis dengan kuat.

Tetapi pencapaian saintifik kami yang terperinci semua telah nampaknya secara senyap-senyap mengintai di dalam bayang-bayang: mangkuk Lucky Charms dengan hanya marshmallow.

Itulah satu langkah kecil untuk manusia, satu lonjakan lazat untuk manusia. Terangkan lagu kebangsaan, sila.

BERKAITAN: Rasa M & M kacang baru memberikan anda alasan untuk makan gula-gula untuk sarapan pagi

Walaupun ini mungkin kelihatan mengejutkan, ternyata marshmallows yang terpencil bukanlah sebenarnya fenomena baru. Jeneral Mills mengeluarkan sebilangan besar kotak sans bakar oat (hanya 10!) Pada tahun 2015. Dan, mengejutkan kami, kami mendapati azimat marshmallow-satunya sebenarnya telah tersedia dalam talian untuk beberapa waktu.

Pada minggu ini, apabila Internet secara kolektif mendapati bahawa mallows yang dikasihi, dehidrasi boleh didapati di seluruh web, sarapan pagi-combo menyaksikan popularitinya (dan harga, menurut pengulas talian yang marah) spiking – dan juga tren di Facebook.

Bertuah charms with marshmallows
Ia sudah berakhir di antara kita, bahagian sebenar-bijirin. Ia sudah selesai.Shutterstock

Tetapi sebelum kita pergi ke jalan-jalan dalam perayaan: marilah kita ingat.

Mari kita ingat tahun-tahun yang dibelanjakan bereksperimen dengan setiap kaedah yang mungkin dalam percubaan kami untuk memisahkan marshmallow dari bijirin. Sudu bengkok. Jari pruny.

BERKAITAN: Azimat yang bertuah melepaskan kotak-kotak marshmallow – untuk sedikit bertuah!

Deep, jauh di dalam kegelapan gelap jiwa direndam susu kita tahu kita tidak dapat terus hidup seperti ini. Kami kanak-kanak tidak perlu hidup seperti ini.

Nah, mereka tidak perlu lagi. Kerana nampaknya, anda boleh membeli Lucky Charms marshmallow sahaja dalam pembungkusan gaya industri untuk kira-kira $ 12. Atau anda boleh berbelanja di kotak bijirin yang lebih dihormati “Marshmallow Madness” untuk $ 22.99. Anda juga boleh membelinya secara pukal – 8 paun kekalahan – kira-kira $ 60. Heck, kenapa tidak untuk musim bunga $ 128.26 beg 40 paun dan memberi makan seluruh kejiranan? (Wartawan ini tidak boleh dipersalahkan untuk iklan “krisis midlife” yang disasarkan yang anda pasti akan dibombardir selepas pembelian.)

Dengan senarai ramuan yang mengandungi natrium heksametaphosphate dan kuning 6, mereka bukanlah “bahagian yang seimbang dari sarapan lengkap ini.” Tetapi, dengan baik, sarapan lengkap akan dikutuk.

Bahagian bijirin sebenar, Amerika telah bercakap … dan sudah berakhir di antara kita. Ia sudah selesai.