Weight Watchers menambah ayam, yogurt dan banyak lagi untuk ‘makan semua yang anda inginkan’ senarai mata nol

Weight Watchers dikhaskan untuk menyusut pinggiran pelanggannya, tetapi hari Isnin syarikat itu mengumumkan pengembangan besar … daripada “makanan percuma” senarai.

Sebagai sesiapa sahaja yang menggunakan program Watch Weighters, pengguna mengira “mata,” bukan kalori. Dan pada program mata, hanya sedikit makanan yang dianggap “makan apa sahaja yang anda mahukan” – atau “percuma” – sehingga sekarang.

Ayam Fish, Yogurt
Ini percuma, percuma, percuma!

Sebagai sebahagian daripada program WW Freestyle, pesakit akan mendapati lebih 200 item lagi dalam senarai “percuma” termasuk ayam, jagung, telur, makanan laut dan kacang, menurut kenyataan berita.

Itu menjadikan Oprah Winfrey, yang membeli 10 peratus saham dalam syarikat itu pada tahun 2015, gembira.

“Sederhana, lebih mudah didiami, suka bahawa saya tidak perlu mengira begitu banyak makanan kegemaran saya, seperti jagung dan kacang,” kata Winfrey kepada USA Today.

Laporan Pusat Penyakit Penyakit yang menyatakan bahawa lebih daripada 70 peratus orang dewasa A.S. berusia 20 tahun ke atas berlebihan berat badan atau gemuk.

Pulangan TV Oprah dalam Pek Ad Weight Watchers Punch Emosional

Disember.29.201501:59

“Bagi orang yang berjaya menurunkan berat badan dan hidup lebih sihat, kesederhanaan dan fleksibiliti adalah kunci,” kata ketua saintifik Gary Foster, Pegawai saintifik berat badan, dalam kenyataannya. “Program Freestyle yang baru … memberi orang kebebasan dan fleksibiliti yang mereka perlukan untuk membuat perubahan yang ketara di dalam dan di luar skala.”

Jadi apa yang boleh WW berfungsi seterusnya? Winfrey mempunyai idea: “Para saintis: Tolong temukan cara untuk membuat roti nol dalam hidup saya!”

Kita semua boleh mendapatkannya!

Ikut Randee Dawn di Twitter.