Wafel goreng di McDonald’s ?! Di sinilah untuk mencari mereka

Kami sentiasa boleh bergantung kepada McDonald untuk memenuhi fantasi makanan cepat saji yang bersalah, dan mereka telah melakukannya lagi: rantai mega baru saja menambah wafel goreng ke menu percutian mereka.

Baru McDonald's waffle fries
Shutterstock

Inilah perkara itu. Mereka hanya berada di lokasi McDonald’s di Kanada. Tetapi jika anda tinggal berhampiran sempadan, kami fikir ia benar-benar bernilai perjalanan.

BERKAITAN: McDonald’s Ayam McNuggets datang dalam 4 bentuk – dan mereka mempunyai nama!

Tidak menghairankan bahawa Kanada, tempat kelahiran poutine – yang paling terkenal dengan kentang goreng emas yang renyah – akan mempunyai kehormatan seperti itu, tetapi kentang goreng ini tidak seperti poutine.

Pemakanan Jenama dilaporkan minggu ini wafel goreng adalah sebahagian daripada menu bermusim yang juga termasuk bacon-topped cheeseburger coklat hash.

BERKAITAN: Inilah kesepakatan dengan kad emas rahsia yang menjadikan anda McDonald’s yang tidak terhad

Kerana, sungguh, apa yang dikatakan berlebihan musim cuti lebih daripada menikmati burger hash coklat dengan sisi wafel goreng? Tidakkah wafel sudah makanan sarapan kegemaran kami? Mereka semua yang kita perlukan di satu sisi kentang.

Burger Nutella mempunyai peminat McDonald di Itali yang menjadi kacang

Nov.15.201600:48

Twitter mempunyai beberapa reaksi yang kuat terhadap kentang goreng, tetapi itu termasuk nisbah harga berbanding harga hidangan.

Walaupun ini wafel goreng hanya tersedia untuk masa yang terhad di Kanada, ada kemungkinan bahawa jika mereka popular ketersediaan mereka akan berkembang melampaui itu, bukan? Jari melintas bahawa mereka akan datang di negeri ini tidak lama lagi.