Untuk Hari Kekasih Keju, buat ‘Mac Terbaik & Keju Dunia’

Saya pengkritik keju mac yang suka bercita-cita – seperti, saya makan banyak dan menyiarkan banyak foto makanan keselesaan di TODAY Tumblr. Pada awal musim gugur ini, saya membuat usaha mulia untuk mencuba setiap kejuitan mac ‘n keju di New York City, dan sepanjang pengembaraan kalori saya, terdapat satu pemenang yang jelas: Keju Buatan Beecher. Pembuat keju dan tukang masak artis kultus ini menawarkan “Dunia Terbaik Mac & Keju” (itulah nama sebenarnya hidangan, halus, betul?), Yang merupakan karya yang sempurna berkrim dan kenyal. Walaupun saya belum merasai semua makanan lazat di dunia (menyimpannya untuk bulan madu saya), saya boleh mengatakan ia mungkin tidak terlalu keterlaluan.

Untuk meraikan Hari Pencinta Keju Negara, saya mengejar Kurt Beecher Dammeier, pengasas dan pemilik Beecher’s Handmade Cheese, yang cukup baik untuk berkongsi petua-petua untuk menyediakan keju mac m dan berikan resep rahsianya.

Memilih gaya pasta

“Gaya pasta adalah pilihan yang cukup individu. Sesetengah orang benar-benar Kraft tradisionalis dan permintaan makaroni siku. Kami suka penne atau pennoni yang lebih kecil. Jika saya membuat mac makanan laut, saya boleh pergi dengan shell. “

Memasak pasta

“Kuncinya adalah untuk memotong pasta sebelum menambahnya kepada sos keju, jadi ia masih mempunyai kekejangan jika anda menggigitnya. Selebihnya memasak berlaku dalam sos. “

Memilih keju

“Asas-asas adalah keju separa lembut lembut yang digabungkan dengan keju semi-keras yang lebih tajam dan beraroma. Kami menggunakan ‘Just Jack’ Beecher dan ‘Flagship’ kami. Banyak restoran mewah sebenarnya menggunakan Velveeta yang tidak benar-benar walaupun keju tetapi baik untuk cair. Saya tidak akan menggunakan apa-apa yang ada kepahitan. Keju kulit dibasuh boleh menambah kerumitan. Salah satu kegemaran saya ialah Reblochon. “

Membuat sos

“Kebanyakannya hanya sos mornay asas, di mana anda membuat rempah mentega dan tepung, tambah susu dan kemudian keju. Terlalu panas adalah musuh keju keju dan boleh memecahkannya. ” 

Memasak hidangan

“Saya suka menyemburkannya dalam fiksyen bahawa saya menjimatkan kalori.”

Memunggingkan hidangan

“Kami hanya mendahului dengan lebih banyak keju! (Tiada cowbell). Ramai orang suka serbuk roti. Saya juga suka sedikit serbuk paprika atau cabai yang ditaburi di atas untuk warna. “

Memasak kek keju mac

“Saya suka mendapatkan kacamata di bahagian atas. Mungkin juga memberikan tembakan di bawah broiler untuk disiapkan.”

Persembahan

“Hidangkan dengan salad sayuran dan salad arugula.”

Sedia untuk mendapatkan tangan anda cheesy? Lihat, rahsia kejayaan Beecher:

Mac & Keju Dunia Beecher Terbaik

Hidangan 8 sebagai hidangan sampingan

 • 15 auns pasta penne
 • Saus utama Beecher (resipi berikut)
 • 2 auns (1/2 cawan) keju Beecher’s keju (atau keju cheddar), parut
 • 2 auns (1/2 cawan) Keju Hanya Jack Beecher (atau gruyere keju), parut
 • ½ serbuk cili chototle

Arah: Panaskan ketuhar hingga 350˚F.

Masak penne 2 minit kurang daripada arahan pakej. (Ia akan selesai memasak dalam ketuhar.) Bilas pasta dalam air sejuk dan sisihkan.

Campurkan pasta yang dimasak dan sos Flagship dalam mangkuk sederhana dan kacampur dengan teliti tetapi teliti. Bubuk pasta ke dalam hidangan penaik 9×13 inci. Taburkan bahagian atas dengan keju dan kemudian bubur cabai.

Bakar, ditemui, selama 30 minit. Biarkan mac dan keju duduk selama 5 minit sebelum disajikan.

Sos keju Beecher’s Flagship

Membuat 4 cawan

 • ¼ cawan mentega tanpa lemak (½ batang)
 • 1/3 cawan tepung serba guna 
 • 3 cawan susu
 • 14 auns keju Beecher’s keju (atau keju cheddar), parut (kira-kira 3 1/2 cawan)
 • 2 auns keju Jack Just Beecher (atau gruyere keju), parut (1/2 cawan)
 • ½ sudu teh halus garam
 • ¼ hingga ½ serbuk cili chototle
 • 1/8 sudu serbuk bawang putih

Arah: Cairkan mentega dalam periuk bawah yang berat di atas api sederhana dan pukul di dalam tepung. Teruskan pukulan dan masak selama 2 minit.

Perlahan-lahan menambah susu, terus mengental. Masak sehingga sos bertambah, kira-kira 10 minit, kacau kerap. Keluarkan dari haba.

Masukkan keju, garam, serbuk cili dan serbuk bawang putih. Kacau sehingga keju cair dan semua bahan dimasukkan, kira-kira 3 minit. Guna dengan segera atau disejukkan sehingga 3 hari.

Terlalu malas untuk membuat anda sendiri? (Saya dengar ya.) Jangan risau: anda boleh memesan beku anda sendiri “Mac Terbaik & Keju Dunia” di talian Beecher. Dan beritahu kami, di mana tempat kegemaran anda untuk mendapatkan mac ‘n keju? 

Rina Raphael adalah editor TODAY.com yang mengakui ketagihan gouda.