Tuan rumah membuat impian mentega coklat kacang kami menjadi kenyataan dengan Ho Hos yang baru

Mungkin masa untuk meninjau semula Ho Hos dan Ding Dongs, yang bukan hanya menyeronokkan untuk dikatakan, tetapi membawa banyak kenangan masa kanak-kanak membanjiri.

Pakar-pakar di seluruh negara kini menghidupkan dua cita-cita baru yang menghidangkan snek klasik yang melayan ke peringkat seterusnya: White Fudge Ding Dongs dan Peanut Butter Ho Hos.

Putih Fudge Ding Dongs
Tuan rumah

Fudge Putih Ding Dongs sama dengan yang asli, yang memaparkan kek vanila dan mengisi crème biasa, tetapi mereka disebarkan dalam coklat putih dan bukannya susu coklat.

Sementara itu, Peanut Butter Ho Hos mengambil kombinasi coklat dan kacang tanah dan menjadikannya lebih baik. Krim mentega kacang digulung dalam kek coklat, kemudian dikelilingi dalam lapisan coklat yang juga mempunyai jalur kebaikan kacang tanah kacang.

Kacang tanah Butter Ho Hos
Tuan rumah

Dengan keluaran Butter Chocolate Peanut Butter Cheerios yang akan datang, ia kelihatan seperti rasa klasik yang boleh menjadi kegemaran musim gugur ini.

A closer look at the new Peanut Butter Ho Hos
Lihatlah lagi Peanut Butter Ho Hos yang baruTuan rumah

Kedua-dua produk itu bermula pada awal tahun ini di kedai-kedai terpilih, tetapi bulan ini, mereka boleh didapati di seluruh negara. Oleh itu, di mana sahaja anda berada, anda boleh menambahnya ke dalam senarai yang ditawarkan oleh Hostess seperti Deep Fried Twinkies, Twinkies Butter Peanut Butter, dan satu lagi garisan beku yang lain yang diilhamkan oleh rasa Hostess klasik.

Sudah tentu, Tuan Rumah juga mempunyai Twinkies berperisa labu labu, yang dibebaskan semula pada bulan lepas. Walaupun musim gugur baru bermula, labu sudah dimainkan. Kami akan lulus dan menaikkan segelas (susu?) Ke Peanut Butter Ho Hos!