Tom Colicchio berkongsi rutin waktu pagi – dan pintasan kopinya

Sebagai seorang chef dan restoran dan seorang ayah kepada tiga anak lelaki, Tom Colicchio mempunyai jadual yang sibuk. Pengasas Terkenal juga telah berusaha untuk meningkatkan kesedaran mengenai isu kelaparan di Amerika dan kesannya terhadap veteran dan keluarga ketenteraan. Dan dia terus berkhidmat sebagai ketua hakim atas “Top Chef” Bravo, yang kembali ke musim ke-15 pada 7 Disember.

Jadi, bagaimanakah Colicchio menyulap semuanya? Untuk siri Morning Rutin TODAY, dia mendedahkan bagaimana dia memulakan zamannya.

Teratas Chef - Season 15
Tommy Garcia / Bravo

Apa masa awak bangun?

Rutin saya dipaksa saya, kerana anak-anak saya bangun kira-kira pukul 6 pagi. Jadi, biasanya mereka bangun, dan pada satu ketika, kami keluar dari katil, isteri saya (Lori Silverbush) dan saya, dan saya membuat sarapan pagi. Hari yang baik adalah apabila mereka mahukan bijirin. Brewkan kopi, sarapan pagi, pastikan mereka berpakaian, kasut, gigi disikat, dan kemudian isteri saya dan saya berdagang dengan siapa yang membimbing mereka ke perhentian bas. Anjing berjalan-jalan pada waktu itu, anak-anak sampai ke bas, saya pulang ke rumah, dan kemudian hari saya bermula.

Adakah anda seorang lelaki pagi?

Tidak! Ya dan tidak. Malam bekerja di restoran, saya bukan orang pagi kerana saya bekerja sehingga larut malam. Tetapi saya lebih suka menjadi orang pagi. Pada musim panas, jika saya mengambil sedikit masa, saya naik jam 5:30 pagi di taman, bekerja. Jadi, saya jika saya tidak bekerja lewat malam.

Apa pilihan kopi anda?

Saya brew saya sendiri; Saya minum kopi hitam. Saya minum banyak kopi sepanjang tahun, saya memutuskan bahawa jika saya menyingkirkan gula dan susu, hanya sedikit kalori, kerana saya akan minum kira-kira enam cawan sebelum saya meninggalkan rumah.

Apa sarapan biasa anda?

Saya tidak mempunyai sarapan biasa. Selalunya, ia boleh menjadi roti bakar, jem, betul-betul apa yang dimakan anak-anak. Pada musim panas, saya makan lebih banyak telur kerana kami mempunyai ayam dan jadi kami mendapat telur segar. Tetapi selagi ada kopi yang terlibat, saya baik-baik saja.

Apa sarapan keseronokan bersalah anda?

Tiada apa-apa yang saya rasa bersalah tentang makan untuk sarapan pagi. Mungkin bacon tambahan.

Siapakah sahabat sarapan ideal anda, jika anda boleh memilih sesiapa dari sejarah?

Saya selalu fikir ia akan menjadi hebat untuk berkongsi makan dengan FDR.

Adakah anda bekerja pada waktu pagi??

Saya bekerja di suatu tempat antara jam 10 dan 2 petang. Saya kotak untuk latihan saya tiga hari seminggu.

Di mana anda mendapat berita pagi anda?

Saya menggunakan Twitter untuk suapan saya, jadi saya mendapat Washington Post, New York Times, dan kemudian penulis-penulis yang akan saya ikuti.

Adakah anda membaca atau mendengar apa-apa dalam perjalanan ke tempat kerja?

Kadang-kadang saya membaca, kadang-kadang saya akan mendengar podcast – “Pod Simpan Amerika,” “WTF dengan Marc Maron.” Sekiranya saya mendengar, ia boleh menjadi muzik. Sekiranya saya membaca, ini hanya berita; Saya jenis junkie berita.

Cara pintas pagi yang anda bersumpah?

Ya, saya meletakkan kopi saya sebelum tidur pada waktu malam, jadi pada waktu pagi saya hanya menekan butang. Tanah kopi, air diukur.

Apa bahagian rutin awak pagi anda?

Saya rasa pembersihan selepas anjing itu. Berjalan di jalan tanpa beg di tangan anda – nasib baik.

Setiap tradisi pagi dengan keluarga anda?

Saya tidak akan mengatakan tradisi, tetapi isteri saya cuba mendapatkan 10 minit bacaan yang baik pada waktu pagi. Jadi, kami mendapat sarapan pagi di atas meja, dan kemudian kami mempunyai sedikit masa untuk itu.

Apa yang anda perlu lakukan setiap pagi sebelum ia benar-benar bermula?

Kopi, berus gigi saya. Jika saya mempunyai dua perkara, saya baik untuk pergi. Saya boleh melangkau sarapan pagi.