Tidak dapat meletakkan telefon anda? Anda boleh mendapatkan pizza Domino percuma

Jika anda fikir permainan mudah alih telah ketagihan sebelum ini, bayangkan menambah makanan segera percuma ke dalam campuran.

Pada hari Isnin, Domino’s Pizza melancarkan pengalaman perjudian pertama yang mempunyai hadiah teratas yang anda boleh menikmati IRL … pizza!

“Rangkaian Pie Pursuit” di rantaian pizza memanfaatkan populariti permainan dalam talian yang terus berkembang. Biasanya, anak-anak adalah orang yang menembak, seperti dalam fenomena baru-baru ini “Fortnite.” Tetapi kadang-kadang, jika permainan itu cukup baik, ia mempunyai seluruh keluarganya.

Ingat pemandangan “Pokemon Go”? Permainan itu yang mempunyai pemain dan bukan pemain sepanjang zaman berlumba-lumba di seluruh bandar di seluruh dunia, memburu makhluk khayalan. Dan siapa yang boleh melupakan “Candy Crush,” permainan ketagihan dengan jemputan yang menjadi sedikit terlalu pesky di Facebook.

Tetapi bagaimana jika satu kejayaan dalam “Candy Crush” menghasilkan penyerahan sebenar? Nah, Domino hanya menjejaki pasaran.

Sebagai sebahagian daripada program Piece of the Pie Rewards (yang menawarkan ahli 10 mata untuk pesanan yang berharga $ 10 atau lebih diletakkan dalam talian, melalui telefon dan di kedai), Domino mengumumkan bahawa permainan baru itu akan menjadi sebahagian daripada sistem pendapatannya.

Permainan mudah alih meletakkan pemain di tengah mesin Rube Goldberg, yang juga dipaparkan dalam komersil terbaru rantaian pizza. Permainan ini mempunyai enam tahap dengan pelbagai cabaran bertema pizza, seperti memandu kereta pemotong pizza ke trek. Apabila seorang pemain melengkapkan semua enam peringkat, mereka boleh menuntut 10 mata ganjaran dan mendapatkan satu langkah lebih dekat dengan makanan percuma. Sebaik sahaja mereka mencapai 60 mata, pemain boleh menebusnya dalam talian untuk satu pizza sederhana, dua topping.

Bergabung dengan kegilaan permainan mudah alih adalah satu lagi kejayaan untuk rantaian pizza yang telah berada di barisan hadapan untuk menempah teknologi sejak melancarkan aplikasi pelacak pizza pada tahun 2008, termasuk menguji kereta penyampaian diri memandu baru-baru ini..

Piece of the Pie Pursuit adalah percuma untuk dimuat turun di iTunes atau Google Play, tetapi anda mesti menjadi ahli program ganjaran Domino untuk bermain.